Pray for Gaza! (^_^)

10:59:00 pm Yana Yani 0 Comments


Simbol di atas dikenali sebagai satu simbol KEAMANAN atau PEACE oleh seluruh masyarakat dunia. Tapi tahukah anda bahawa simbol dua jari ini bermaksud KEMENANGAN atau MATI SYAHID di Gaza?

Klik sini untuk bacaan lanjut mengenai Palestin

Lihat dan renunglah setiap wajah-wajah rakyat Palestin, tidak terucap atau tergambar dengan kata-kata segala kesedihan dan kepiluan yang menimpa mereka.


Luangkan sedikit masa berharga anda untuk berdoa untuk rakyat Palestin semoga ianya dapat meringankan beban penderitaan yang ditanggung oleh mereka. Semoga doa kita dimakbulkan oleh ALLAH SWT.

ALLAHUAKHBAR!

"Ya Allah! Sesungguhnya hanya Engkau sahaja yang mengetahui betapa dahsyatnya bala bencana yang sedang menimpa saudara-saudara kami di Gaza sekarang. Begitu juga hanya Engkau sahaja yang mengetahui betapa lemah dan cuainya kami. Wahai tuhan kami! Kepada siapakah lagi kami mengadu sedangkan Engkau adalah Tuhan Yang Maha Pemurah Lagi Maha Berkuasa? Kepada siapakah kami memohon pertolongan sedangkan Engkau adalah Tuhan Yang Maha Memberikan Pertolongan? Kepada siapakah kami memohon bantuan sedangkan Engkau adalah Tuhan Yang Maha Memaksakan (kehendak-Nya)?"

"Wahai Tuhan yang ditangan-Nya segala kunci kelepasan! Lepaskanlah dan hilangkanlah segala kedukaan yang sedang menimpa saudara-saudara kami itu"

"Wahai Tuhan Yang Maha Mulia, Yang Maha Perkasa, Yang Maha Memaksa, Yang Maha Berkuasa, Yang Maha Menguasai, Tuhan yang tidak boleh ditewaskan oleh sesiapa di lagit dan di bumi! Perturunkanlah azab dan seksa-Mu terhadap Yahudi Freemason dan sesiapa yang membantu mereka terhadap orang-orang Islam"

"Wahai Tuhan yang pada tangannya penguasaan segala urusan! Wahai Tuhan yang merubah segalanya sedangkan dirinya tidak berubah! Sesungguhnya kami amat merindui kemulian Islam. Kami memohon kepada-Mu kemenangan yang memuliakan Islam dan penganutnya, serta meghinakan kebatilan dan pendokongnya"

Sumber: Wujud

0 dah komen (^_^):

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...