SAFI Shayla Pek Fleksi Lebih Jimat

SAFI Shayla Pek Fleksi Lebih Jimat | Dalam keadaan ekonomi seperti sekarang, kita sebagai penggguna mula mencari produk yang lebih murah dan menjimatkan. Selain dari menjimatkan, kita juga mahukan produk yang memberikan nilai dan tentu sekali mempunyai kualiti yang tinggi. Memahami keperluan wanita bertudung dan keadaan ekonomi semasa, SAFI Shayla yang diperkaya Habbatus Sauda merupakan rangkaian jenama syampu khas bagi wanita bertudung memperkenalkan satu solusi penuh inovasi, SAFI Shayla Pek Fleksi.

SAFI Shayla Pek Fleksi Lebih Jimat
SAFI Shayla Pek Fleksi lebih jimat tanpa kompromi

SAFI Shayla sebagai teman terbaik mahkota wanita bertudung berbangga untuk melancarkan satu lagi bentuk terbaru mudah guna buat semua wanita. Dengan SAFI Shayla Pek Fleksi, pengguna boleh mengguna terus, atau digunakan sebagai pek isian semula, ataupun sebagai pek kembara. Kami mengekalkan kualiti syampu agar keberkesanannya boleh dinikmati pada harga yang lebih jimat.” Jelas Puan Mahsuri Sulaiman, Pengurus Pemasaran SAFI.

Menurutnya lagi, “Inovasi Pek Fleksi merupakan inovasi pertama dalam industri syampu. Diambil dari perkataan “fleksibel” iaitu sesuatu yang boleh digunakan dalam pelbagai cara dan keadaan, SAFI Shayla melengkapkan kehidupan wanita bertudung moden yang sentiasa mencari produk berkualiti pada harga mampu milik. Dengan satu syampu pada satu harga, pengguna boleh menggunakannya pada tiga keadaan yang berbeza.”

SAFI Shayla Pek Fleksi Lebih Jimat
SAFI Shayla Kawalan Rambut Rosak

Diberi peluang untuk mencuba sendiri SAFI Shayla Pek Fleksi bagi variasi Kawalan Rambut Rosak ini, YY suka wangian yang terhasil ketika menggunakan syampu SAFI Shayla ini. Memang YY sebagai salah seorang wanita bertudung rasa sangat selesa walau dengan sekali percubaan. Sangat mudah dibawa ke mana sahaja. In fact hari yang dilalui bertambah ceria dengan shawl daripada SugarScaft yang turut hadir sama dalam pek tersebut.

SAFI Shayla Pek Fleksi mengekalkan warna dan corak reka bentuk pada setiap variasi dengan format asal SAFI Shayla pek pam dan botol. Ia bertujuaan bagi memberikan kemudahan kepada pengguna setia untuk mencari produk ini. Sama dengan formal asal, SAFI Shayla Pek Fleksi mempunyai lapan variasi dengan pelbagai fungsi

1. Hitam Menawan – dihasilkan bagi menyerlahkan kilauan rambut hitam yang sihat dan lembut
2. Segar Bermaya – dicipta bagi membuatkan rambut kelihatan segar dan bermaya
3. Anti Kelemumur – dihasilkan bagi menghilangkan kelemumur dan kegatalan kulit kepala
4. Itch-Kontrol – dicipta bagi mengawal kulit kepala berkeruping dan menyamankan
5. Kawalan Minyak – dicipta bagi mengawal lebihan minyak serta menyamankan
6. Kawalan Rambut Gugur – dihasilkan bagi mengawalkan keguguran rambut akibat kerapuhan
7. Kawalan Rambut Rosak – dicipta bagi merawat dan mengawal rambut rosak dan kasar
8. Licin Terurus – dihasilkan bagi melembap dan melicinkan rambut

SAFI Shayla Pek Fleksi Lebih Jimat
Pelbagai pilihan variasi SAFI Shayla Pek Fleksi

Selain menjimatkan SAFI Shayla Pek Fleksi bersaiz 480g ini direka dengan penggunaan plastik 65% lebih kurang dari kebiasaannya. Lebit tepat dikenali sebagai pek mesra alam atau ecofriendly pack. Pek ini pastinya memudahkan pengguna seperti kita membawa ianya ke mana sahaja.

SAFI Shayla Pek Fleksi ini boleh di dapati di seluruh Malaysia termasuk pasaraya besar utama pada harga RM14.65. Untuk maklumat lanjut mengenai jenama SAFI sila layari pautan berikut

Facebook:

Instagram: 

YouTube:

Cetak Baju Express Mencetak T-shirt Untuk Kanak-Kanak

Cetak Baju Express Mencetak T-shirt Untuk Kanak-Kanak | Cetakan pada t-shirt membawa aura tersendiri kepada si pemakai dan orang sekeliling. Dengan bantuan teknologi dan kreativiti, hari ini, ramai yang suka mencetak sendiri t-shirt untuk anak-anak mereka mahupun diri sendiri. Rasanya tak keterlaluan kalau YY katakan setiap isi rumah di Malaysia memiliki sekurang-kurangnya sehelai t-shirt begini. Cetak Baju Ekpress adalah salah satu syarikat yang YY ketahui menyediakan perkhidmatan mencetak t-shirt.

Rasanya pembaca tegar blog YY tahu bahawa anak bujang YY, Afif sangat menggemari dinosaur. Dia sangat suka dengan dinosaur daripada keluarga theropods yang paling besar, iaitu Tyrannosaurus rex atau lebih dikenali sebagai T-Rex. Sejak kecil Afif cukup suka apa sahaja yang berkaitan T-Rex. Tak terkecuali t-shirt. Minat itu tak luput sehingga ke hari ini. Malangnya mencari t-shirt yang mempunyai cetakan gambar T-Rex adalah agak sukar diperolehi. Terutama untuk saiz kanak-kanak seperti Afif.

Bila mengetahui Cetak Baju Express menyediakan perkhidmatan mencetak baju untuk kanak-kanak, YY pun of course terus buat tempahan. Tapi masa nak buat tempahan tu, di kawasan perumahan YY ada masalah dengan internet connection. Keluar area perumahan baru ada connection. So YY hanya maklumkan maklumat yang diperlukan sekali harung bila dapat peluang.

Cetak Baju Express Mencetak T-shirt Untuk Kanak-Kanak
T-shirt dengan cetakan T-Rex

YY maklumkan pada pihak Cetak Baju Express masalah YY. Lepas tu YY hanya beritahu mereka apa perkataan yang perlu dicetak pada t-shirt. Diikuti dengan watak T-Rex dalam cerita Ice Age: Dawn of the Dinosaurs tanpa menyediakan sebarang contoh dan saiz t-shirt yang diperlukan. Warna t-shirt pun YY katakan yang YY tak kisah. Janji bukan putih. YY serahkan sepenuhnya pada kreativiti mereka.

Tak lama selepas YY terima gambar t-shirt Afif yang sudah siap dicetak. Tak sangka mereka mampu merealisasikan permintaan YY walau tanpa perbincangan panjang. Seriously YY sangat teruja bila melihat gambar tu. Rasa tak sabar nak tunjuk pada Afif. Tak lama lepas diorang maklumkan t-shirt sudah dipos, ianya selamat sampai di rumah parent YY. Efficient!

Cetak Baju Express Mencetak T-shirt Untuk Kanak-Kanak
Wajah riang Afif yang priceless

Afif of course sangat excited. Tengok reaksi dia ketika menerima t-shirt tu, memang priceless. YY tak tahu macamana nak gambarkan perasaan YY bila tengok anak seronok macam tu. Seronok sangat! Jenis kain yang digunakan untuk membuat t-shirt tu pun sangat selesa. Memang sesuai sangat untuk kanak-kanak macam Afif. Patutlah banyak testimoni yang puas hati dengan servise Cetak Baju Express ni. Highly recommended tau!

Cetak Baju Express Mencetak T-shirt Untuk Kanak-Kanak
Antara testimoni yang YY baca

Untuk makluman harga t-shirt ni di bawah RM20. Harga t-shirt ni bergantung kepada design yang kita mahukan, kuantiti dan juga jenis baju sama ada kita mahukan lengan panjang ataupun pendek. Lebih menarik lagi, Cetak Baju Express juga ada menjual t-shirt untuk orang dewasa. Even jersi, baju muslimah dan baju jenis custom made pun ada!

Antara design yang YY discovered

Kalau korang berminat dengan perkhidmatan Cetak Baju Express, korang boleh berurusan sendiri dengan mereka melalui pautan yang YY sediakan di bawah

Whatsapp: +6019 273 2794


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...