Si Hebat Disember 2014 (^_^)

7:32:00 am Yana Yani 46 Comments

Sepatutnya hari pertama dah cerita pasal mereka yang hebat sepanjang Disember di blog Diari Seorang Mama ni. Malangnya kesibukkan menyebabkan ianya terpaksa ditunda.

Mereka yang HEBAT sepanjang Disember yang lalu adalah seperti berikut.


Kesemua yang hebat dan tersenarai di atas ni, blog mereka boleh di lihat di bahagian side bar blog YY ni under Gorgeous Blog List. So jom jengah sape yang belum jengah ye.

Tak lupa juga untuk mereka yang tersenarai dalam Top 20 sepanjang 1 Ogos 2014 sehingga 30Julai 2015. Mereka akan menerima small gift dari YY bersempena ulang tahun ketiga blog ni nanti.

So ada banyak masa lagi bagi yang masih belum tersenarai untuk mencuba (^_^)


Sebahagian dari mereka yang tersenarai di atas, blog mereka YY senaraikan di tempat berasingan. Tujuan utama pengasingan sebab blog YY terlalu berat bila timbang di sini

Sekarang ni dapat juga kekalkan di bawah 100kb. Disamping itu ia juga memudahkan aktiviti blog walking YY yang selama ni hanya berpandukan Dashboard.

Untuk lihat blog mereka yang tersenarai di atas, korang kena klik blog list di About Me seperti contoh di bawah. Jangan terkejut kalau klik ye, main hentam buat aje tu. Hehe!


Apapun YY ucapkan ribuan terima kasih buat yang berkunjung ke sini sama ada yang meninggalkan jejak atau sebaliknya. Tanpa sokongan korang, tak ke mana pun blog ni.

Pada YY korang semuanya HEBAT sebab dapat meluangkan masa beberapa minit membaca bebelan merapu YY despite dari kesibukkan dunia nyata korang. Tepuk tangan untuk diri sendiri (^_^)

Untuk blog pada 2015 ni, YY tak nak meletakkan keazaman yang khusus sebab end up YY terkejar-kejar benda yang pada hakikatnya YY tak mampu lakukan.

YY nak kembali ke tujuan asal YY berblog dan tak terlalu tertekan. Apa pun tujuan atau keazaman YY dalam dunia blogging ni, tak akan ke mana tanpa sokongan korang semua.

TERIMA KASIH (^_^)

P/S - Masa korang baca bebelan ni, YY mungkin sedang sibuk menguruskan Hari Suai Kenal di Sekolah Kebangsaan Afif. Entah bila boleh up cerita (^_^)

Oh ya, sibuk sangat sampai lupa. SALAM MAULIDUR RASUL (^_^)

46 comments:

  1. Tahniah kepada mereka yang tersenarai. Memang hebat2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. O, nama saya sudah diagak takkan masuk dlm senarai sbb blogwalking mmg suam2 kuku je skrg. Heheh.. Yg lain2 tu mmg hebaddd belaka.

      Delete
    2. hehe...tak mengapa, datang ke sini pun saya hargai
      terima kasih bebanyak ye lyd

      Delete
  2. Replies
    1. mesti ada sebab mar rajin tinggal jejak =)

      Delete
  3. Tak sangka...rajin sungguh saya komen kat sini... hehe
    Semoga jalinan persahabatan kekal selamanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...ha'a lah kan, baru perasan =)
      terima kasih ye BM sebab sudi mencemar duli ke sini =)
      insya ALLAH

      Delete
  4. Yeah..kathy tersenarai.. Tq sis. Salam Maulidur Rasul sis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini saya punya supporter kuat!
      mesti kena ada =)

      Delete
    2. Hehehe.. Belog feveret kathy ni..

      Delete
    3. terima kaish kak! terharu saya membacanya

      Delete
  5. eh!ada nama saya dalam senarai la..ingat kan tak masuk senarai..heheh..
    salam maulidur Rasul..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih diana sebab sudi ke sini
      salam maulidur rasul ye =)

      Delete
  6. saya baru kenal blog akak..hehehe..sya orang kapar.. akak duduk cawangan mana pula? keh keh keh..
    tahniah utk yg tersenarai..sya suka asingkan bloglist dr blog utama..takut berat..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak duduk rantau panjang, tak jauhlah dari kapar tu =)
      tulah kan, akak pun baru perasan bila asingkan
      dah tak berat =)

      Delete
    2. Akak dari dulu niat nak asingkan,...tapi juling2 mata nak edit blog. Jadi hasrat terpostpone hingga ada kekuatan semangat balik hihihi

      Delete
    3. hehe...saya pun kak
      baru ni lah bersemangat nak buat
      kalau tak, memang tak adanya lah! = )

      Delete
  7. Alhamdulillah.. tersenarai juga. T kasih YY & tahniah juga kpd yg lain2.. Salam Maulidur Rasul.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilah, KK rajin drop komen =)
      salam maulidur rasul

      Delete
  8. Replies
    1. tulah, tak ada mereka, sunyi blog ni

      Delete
  9. tahniah buat semua... terima kasih juga ats sokongn YY ke blog saya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...terima kasih cikgu atas sokongan
      kita sama-sama sokong antara satu sama lain ye

      Delete
  10. sis pun x up lagi to commentator utk bln lepas n thn lepas ... sis pun x de azam . cuma semangat nak membuka lembaran baru setelah pelbagai ujian yg terpaksa dilalui thn lepas ... sesak nafas dibuatnya ... berblog kerana minat tida perlu ada tekanan ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah kan vee
      saya rasa kalau tak letakkan target tu, naturally akan mudah
      berbanding apabila terkejar =)

      Delete
  11. ada jugak akak dlm top 20 tu ye,walapon jarang2 muncul..hehehe.akak dulu pun masa blog lama buat mcm yana juga,buka 1 blog lg khas untuk bloglist akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh mesti ada! akak antara penyokong kuat
      saya baru cuba kak, senang sikit rasanya

      Delete
  12. lya dh bertahun x de bloglist.. sbb kes blog jd berat la.. lya bw berpandukan komen y diterima.. tp klo blogger2 y dah kamceng.. mmg dh ada dlm otak ni.. dh blh igt.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan lya, memang saya perasan bila letak banyak bloglist
      lagi berta blog, tu yang terpaksa diasingkan
      saya pun jejak komen yang ditinggalkan
      tapi rata-rata memang buat camtu

      Delete
  13. Tahniahh semuaaa! Nnti scha nak masuk gak dlm bloglist akak. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...scha memang ada dalam bloglist akak
      tapi yang lagi satu =)

      Delete
  14. Yeayyyy tersenarai jugak di situ.. hehehe..bloglist Farah masih dok kemaskini lagi.. nnti farah masukkan sekali blog yana ok..btw thanks dear...=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. farah antara supporter saya, mesti ada!
      thanks juga untuk farah ye

      Delete
  15. Gud luck kepada mereka yg tersenarai ...walaupun mak sipi sipi jer haha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sibuk kan OKje...tak mengapa
      saya paham

      Delete
  16. Tahniah buat semua yang tersenarai dan tepukan paling gemuruh untuk diri sendiri *_* Kalau saya tak masuk dalam senarai, tak tahulah nak kata apa. Batu belah batu bertangkup manalah nak lari nih! Penat weyh mengomen tak ingat dunia. Tapi ikhlasnya bukan sebab nak tersenarai saya mengomen membebel kat blog orang tak ingat dunia. Saya memang suka style gini. Kalau dulu tak ramai kawan, senang nak blogwalking hari-hari. Sekarang ni semput juga sebab usia dah meningkat tahun ni (Eh, kita sebayakan, kan, kan....) Itu yang datang mengomen selepuk terus senang! Saya memang suka je tinggal komen. Kalau tak tinggal, itu sah-sah bukan saya, langsuir maybe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...ye saya tumpang tepuk juga
      sebenarnya bila kita buat camtu secara tak langsung boleh tingkatkan PV blog
      anyway malas dah nak pikir pasal tu
      janji saya komen aje, tapi saya ni kadang baca tak tinggal komen tau
      tak tahu nak komen apa masalah yang biasa timbul =)

      Delete
  17. Hehe. Sy takde :(
    macam mana nak tersenarai kalau takde masa nak blogwalking. Ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...tak mengapalah farhana
      better luck next time ye =)

      Delete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...