Mengenai Penulis, Yana Yani

8:58:00 am Yana Yani 0 Comments

Mengenai Penulis, Yana Yani | Sedikit mengenai penulis, selain daripada merupakan pemilik tunggal blog Diari Seorang Mama adalah seperti berikut:

1. Seorang isteri kepada MyChintaHati dan Mama kepada tiga orang cahaya mata; MyHandsomeHero a.k.a Afif, MySweetPrincess a.k.a Aisy dan MyLittlePrince a.k.a BabyHaris.

2. Seorang bekas pesakit hipertiroid dan telah menjalani rawatan radioaktif iodin (RAI) sebanyak dua kali. Kini disahkan telah "berjaya" bertukar ke hipotiroid. Masih lagi on treatment.

3. Mempunyai lebih satu dekad pengalaman dalam bidang consultant yang mengkhususkan kepuasan dalam bahagian khidmat pelanggan.

4. Mula aktif sebagai part-time blogger sekitar tahun 2012 dan terus melangkah dalam mengembangkan jenama Yana Yani sehingga ke hari ini.

Blog Diari Seorang Mama ini hanya digunakan sebagai platform untuk penulis bercerita mengenai kehidupan peribadi terutamanya kehidupan seharian penulis dalam mengurus Afif, Aisy dan BabyHaris.

Selain daripada itu, penulis banyak menulis atau mengupas mengenai sesuatu isu berdasarkan pandangan peribadi penulis semata-mata tanpa menyentuh sensitiviti mana-mana pihak.

Baca Disclaimer untuk maklumat lanjut.

Klik Contact Me sekiranya ingin berhubung terus dengan penulis.

Dikemaskini pada: 3 Febuari 2022, bersamaan 1 Rejab 1443H
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...