Selamat Menyambut Hari Raya Buat Pembaca Setia Diari Seorang Mama

7:35:00 am Yana Yani 7 Comments

Selamat Menyambut Hari Raya Buat Pembaca Setia Diari Seorang Mama | Lama sungguh blog Diari Seorang Mama ni tidak berupdate. Blog ni memang sengaja YY biarkan sepi. YY hanya akan belek apabila ada tuntutan dari client untuk melakukan review. Kalau tidak memang tidaklah mengadap blog. YY kurang sihat sepanjang Ramadan kali ni. Nikmat sihat ditarik dari YY buat seketika. Pun begitu YY reda kerana memang YY idamankan keadaan ini hampir sekian lama. Insya ALLAH jika diberikan kekuatan untuk menulis lagi, YY akan ceritakan

Selamat Menyambut Hari Raya Buat Pembaca Setia Diari Seorang Mama
Selamat menyambut Hrai Raya Aidilfitri

Dikesempatan ini, bersempena Syawal yang bakal menjelang, YY dan keluarga ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI buat semua pembaca setia Diari Seorang Mama. Tanpa sokongan kalian, tidak ke mana pun blog ni.

Mana yang dapat pulang ke kampung halaman tu, berhati-hati di jalan raya. Sambil seronok beraya tu, jangan dilupa pada orang yang tak dapat cuti raya. Contoh orang macam YY. Dapat cuti raya sehari aje. Rasa nak meraung dibuatnya. Nasiblah jadi pekerja baru. Hadap ajelah ye dak. Haha!

Selamat Menyambut Hari Raya Buat Pembaca Setia Diari Seorang Mama
Tema raya kami tahun lepas (^_^)

Insya ALLAH kalau sihat dan panjang umur, YY akan bercerita mengenai cerita raya kami nanti. Till then, semoga bertemu di lain entry. Assalamualaikum (^_^)

7 comments:

  1. selamat hari raya yy.. semoga diberikan kesihatan yang baik ye :)

    betul tu... jangan ditanya tak cuti ke? hahahha.. mmg la sje je kasi panas..

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya YY, safe journey balik kampong..
    tahun ni tema color pe pulak

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya buat sis YY sekeluarga. Semoga Allah permudahkan setiap urusan. =)

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya yana..maaf zahir batin.

    moga yana sihat2 sentiasa ya

    ReplyDelete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...