Penafian

9:00:00 am Yana Yani 0 Comments

Penafian | Semua kandungan cerita yang terdapat di dalam blog Diari Seorang Mama adalah untuk tujuan maklumat dan perkongsian ilmu sahaja. Ianya berdasarkan pengalaman peribadi penulis, pemerhatian atau dari sumber rujukan yang dirasakan sahih oleh penulis dan ianya tiada kaitan dengan sesiapa kecuali namanya ada disebutkan.

ANDA sebagai pembaca TIDAK DIBENARKAN MENGUBAH, MENYALIN, MENGELUARKAN, MENYIARKAN SEMULA, MEMUAT NAIK ATAU MENGEDAR, DALAM APA CARA ATAU BENTUK SETIAP ISI KANDUNGAN DI DALAM BLOG INI TERMASUK TEKS MAHUPUN GAMBAR/GRAFIK.

Anda hanya boleh melakukan yang disenaraikan dengan syarat anda bersetuju untuk tidak mengubah atau memadam mana-mana hak cipta atau notis hak milik daripada kandungan yang anda telah salin.

Penulisan mengenai penyakit hipertiroid dan hipotiroid mahupun rawatan radioaktif iodin (RAI) adalah hanya berdasarkan pengalaman peribadi penulis. Sekiranya penulisan di dalam blog ini bercanggah dengan mana-mana nasihat doktor, pembaca dinasihatkan untuk mengikut apa yang dinasihatkan oleh doktor.

Penulis tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang ketidaktepatan atau kesilapan maklumat sekiranya pembaca memilih untuk mengikuti pautan sumber rujukan yang disediakan di blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab ke atas kerugian, kecederaan, atau kerosakan sekiranya pembaca memilih untuk menggunakan maklumat yang disediakan di blog ini.

Anda sebagai pembaca amat digalakkan untuk meninggalkan komen di ruangan komen yang disediakan. Walau bagaimanapun anda dinasihatkan untuk memastikan komen anda tidak mengandungi sebarang unsur-unsur seperti PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu. Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan komen seperti yang dinyatakan.

Dengan membaca atau meninggalkan komen di blog Diari Seorang Mama, anda dianggap sudah memahami semua yang dicatatkan di dalam PENAFIAN ini.

PENAFIAN di dalam blog ini adalah tertakluk kepada perubahan.

Dikemaskini pada: 18 Januari 2020, bersamaan 22 Jamadilawal 1441H
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...