Carrie Junior Funtime Wipes Memberi Keriangan Tanpa Henti

4:43:00 pm Yana Yani 0 Comments

Carrie Junior Funtime Wipes Memberi Keriangan Tanpa Henti | Memupuk amalan kebersihan sejak dari kecil adalah permulaan ke arah kehidupan yang sihat. YY sangat menitik beratkan hal ini kerana kebersihan adalah kunci ke arah kesihatan yang baik. Terutama sekali kebersihan tangan. YY tak akan berkompromi. Diorang kena sentiasa cuci tangan selepas atau sebelum melakukan apa-apa. Tapi akan ada keadaan atau situasi di mana air dan sabun tangan tidak dapat diperolehi. Dalam situasi ini, kewujudan tisu basah adalah amat penting dan menjadi penyelamat.

So bila Carrie Junior memperkenalkan Carrie Junior Funtime Wipes, YY sangat teruja! Ia seolah-olah membawa keriangan tanpa henti dengan memberi kelembapan dan rasa segara sepanjang waktu. Lagipun Carrie Junior ni adalah jenama utama penjagaan diri kanak-kanak di Malaysia dan sudah berada di pasaran selama 19 tahun!

Carrie Junior Funtime Wipes Memberi Keriangan Tanpa Henti
Carrie Junior Funtime Wipes

Untuk makluman, Carrie Junior Funtime Wipes ini sangat sesuai untuk seisi keluarga. Ia juga sudah pastinya memudahkan urusan ibu bapa dan kanak-kanak terutama dengan kewujudan pek mudah bawa. Pek ini mengandungi 30 helai tisu manakala pek keluarga pula mengandungi 80 helai tisu. Carrie Junior Funtime Wipes sangat sesuai untuk diletakkan di kediaman mahupun di dalam kereta.

Bagi memastikan kebersihan anak-anak, ibu bapa boleh meletakkan pek Carrie Junior Funtime Wipes di dalam bag sekolah anak-anak untuk dibawa ke sekolah. Lagipun kanak-kanak sentiasa terdedah kepada bakteria dan virus yang berbahaya apabila melakukan rutin harian di sekolah mahupun aktiviti kokurikulum. Amalan mengelap tangan dengan Carrie Junior Funtime Wipes sebelum dan selepas melakukan sebarang aktiviti akan memastikan tangan mereka sentiasa bersih dan bebas kuman.

Carrie Junior Funtime Wipes Memberi Keriangan Tanpa Henti
Carrie Junior Funtime Wipes, Cheeky Cherry
Carrie Junior Funtime Wipes Memberi Keriangan Tanpa Henti
Carrie Junior Funtime Wipes, Smoothie Berries

Carrie Junior Funtime Wipes ini didatangkan dalam dua variasi buah-buahan yang menarik iaitu Cheeky Cherry dan Smoothie Berries. Ia dirumus khas dengan Fruito-E, gabungan ekstrak buah-buahan semulajadi yang kaya dengan vitamin dan nutrien yang membantu menyuburkan dan melembapkan kulit. Paling YY suka dengar, Carrie Junior Funtime Wipes ini bebas alcohol, bebas paraben, bebas formaldehida dan hipoallergenik. Ia juga disahkan Halal!

Produk ini telah diuji secara dermatologi dan disahkan mengandungi kelembapan yang tinggi. Ia juga sangat lembut pada kulit bayi yang halus dan sensitif. Pendek cerita, Carrie Junior Funtime Wipes ini merupakan penyelesaian terbaik untuk menanamkan sifat kebersihan dalam diri kanak-kanak. Yang paling penting, ia memberikan kanak-kanak rasa selesa dengan aroma buah yang harum tanpa rasa melekit pada kulit.

Carrie Junior Funtime Wipes Memberi Keriangan Tanpa Henti
Afif dan Aisy memang suka dengan Carrie Junior Funtime Wipes

Kedua-dua variasi Carrie Junior Funtime Wipes boleh didapati dalam pek mudah bawa dan digunakan yang mengandungi 30 helai dan dijual pada harga RM7.30 bagi Semenanjung dan RM7.70 bagi Sabah dan Sarawak. Untuk pek keluarga yang mengandungi 80 helaian, ia dijual pada harga RM9.00 bagi Semenanjung dan RM9.50 bagi Sabah dan Sarawak. Harga termasuk GST. Untuk maklumat lanjut mengenai produk ini, korang boleh layari laman sesawang berikut.Tentang WIPRO UNZA

Sejak 1980, WIPRO UNZA telah berjaya membina portfolio yang luas sebagai jenama penjagaan diri dan produk isi rumah di pasaran Asia. Beribu pejabat di Singapura, WIPRO UNZA telah mengeluar dan memasarkan pelbagai jenama ke seluruh 50 wilayah di dalam Asia Tenggara, China dan kawasan lain. Antara jenama terkemuka keluaran WIPRO UNZA adalah ENCHANTEUR, SAFI EVERSOFT, DASHING, CARRIE, ROMANO dan AIKEN. Kini jenama tersebut berdiri teguh sebagai peneraju pasaran disebabkan ia direka dan dicipta khusus untuk memenuhi keperluan pengguna Asia.

0 dah komen (^_^):

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...