Jom Membeli Belah Di Lazada Big Baby Fair

7:35:00 am Yana Yani 5 Comments

Jom Membeli Belah Di Lazada Big Baby Fair | Sebut aje Lazada, YY yakin semua mengenali peneraju utama e-commerce di rantau ini. Dengan ratusan ribu produk dari pelbagai kategori termasuk kecantikan dan kesihatan, kelengkapan bayi, peralatan rumah, fesyen, telefon, perkakas elektronik dan barangan rumah, Lazada sememang platform e-commerce yang harus dituju. Ia juga mudah di akses walau di mana sahaja ditambah dengan servis penghantaran yang sangat efficient.

YY kalau dah layari Lazada, memang sesat cari jalan pulang. Haha! Harga yang ditawarkan memang murah dan sangat berbaloi! Lagipun dengan peningkatan kos sara hidup, pembelian secara dalam talian ni memang relevan dan paling penting, ia memberi banyak penjimatan. Bagi ibubapa yang ada anak kecil atau bakal menjadi ibubapa, Lazada ingin berkongsi keceriaan dengan mengadakan kempen Big Baby Fair yang akan berlangsung dari 29 March hingga 2 April ini.

Korang boleh menikmati tawaran terbaik dan harga bagi pelbagai jenis produk bayi dengan melayari http://www.lazada.com.my/big-baby-fair/

Jom Membeli Belah Di Lazada Big Baby Fair
Banyak jenama popular yang terlibat

Di dalam Big Baby Fair kali ini, korang boleh menikmati diskaun sehingga 80% untuk pelbagai barangan bayi dan kanak-kanak! Mak ai! 80% tu! Mau tak tergugat iman weh! Kalau diskaun sebanyak tu boleh beli lampin pakai buang, fesyen kanak-kanak dan kelengkapan bayi, memang sangat berbaloi weh! YY dengar cerita ada banyak jenama terkemuka yang korang boleh beli bersempena kempen Big Baby Fair kali ni.

Antara jenama yang terlibat adalah Mamypoko, Huggies, Nestle, Sweet Cherry, Pediasure, Goo.N, Wyeth, Anakku dan Fisher Price dan banyak lagi.

Masa Afif dan Aisyah baby, YY suka pakaikan diorang Huggies. Huggies menawarkan harga diskaun sehingga 43% untuk kesemua jenis lampin bayi pakai buang keluaran mereka. Anakku pun tak kurang hebatnya. Mananya tak, mereka menawarkan diskaun serendah 83% untuk barang kelengkapan bayi tau! Paling best, susu formula Pediasure boleh dimiliki pada harga serendah RM42.95! Wah! Memang menarik!

Jom Membeli Belah Di Lazada Big Baby Fair
Nikmati diskaun sehingga 80%!

Tanpa perlu keluar dari rumah, korang boleh membeli belah barangan bayi kegemaran korang dengan mudah di Lazada Malaysia. Malahan ada pelbagai payment methods disediakan untuk kemudahan korang. Antaranya cash on delivery, online banking, kad kredit atau debit, PayPal dan banyak lagi.

Yang bestnya, korang bukan aje akan menikmati diskaun hebat dan jualan segera daripada jenama yang YY sebutkan di atas. Korang juga boleh dapat penghantaran percuma apabila korang beli produk terpilih di Big Baby Fair! Dah lah murah daripada harga pasaran, lepas tu dapat pula penghantaran percuma, mau tak terasa dunia ini bagai ana yang punya! Haha!

Korang juga berpeluang untuk memenangi hadiah hebat dengan menyertai peraduan di sosial media Lazada Malaysia.

Jom Membeli Belah Di Lazada Big Baby Fair
Jom layari Lazada Big Baby Fair dengan klik pada banner sekarang!

Untuk para blogger Malaysia pula, korang boleh memenangi Lazada shopping voucher bernilai RM500 dengan menyertai Lazada Big Baby Fair Blogger Contest. Enam orang blogger bertuah berpeluang memenangi voucher tersebut. Apa tunggu lagi, jom sertai Lazada Big Baby Fair Blogger Contest yang bermula pada 27 March dan akan berakhir pada 2 April 2017. Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari http://www.lazada.com.my/blogger-contest/

Tunggu apa lagi, inilah masanya untuk membeli-belah! Jom membeli belah di Lazada Big Baby Fair. Layari http://www.lazada.com.my/big-baby-fair/ sekarang!


5 comments:

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...