Serum Muka Terbaik Daripada Zeeta

6:56:00 am Yana Yani 11 Comments

Serum Muka Terbaik Daripada Zeeta | Kecantikkan adalah bab yang tidak boleh dipisahkan dari wanita. Semua wanita tanpa mengira latar belakang usia dan warna kulit sangat memandang serius apabila menyentuh bab kecantikkan. Sebab tu tak hairan jika ada wanita yang sanggup melabur ribuan ringgit hanya untuk produk kecantikkan. YY pun tak terkecuali. Dah nama perempuan kan. Sekarang ni YY dah terjebak juga dengan Serum Mawar Zeeta.

Serum Mawar Zeeta ini merupakan produk keluaran Richnine Resources yang sangat popular. Ia jelas membuktikan bahawa serum ini merupakan serum muka terbaik.

Serum Muka Terbaik Daripada Zeeta
Serum Mawar Anti-Penuaan

Apa Itu Serum Mawar Zeeta?

Serum Mawar Anti-Penuaan ini diperbuat daripada ekstrak kelopak bunga mawar dan juga mengandungi vitamin seperti C dan E. Serum yang juga dikenali sebagai serum jerawat dan serum anti-penuaan ini berfungsi sebagai penyegar atau toner yang boleh mengecilkan liang pori pada wajah.

Serum ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia tambahan dan ianya selamat digunakan untuk semua jenis kulit. Jantina juga tidak membantaskan untuk menggunakan serum ini. Kedua lelaki dan wanita boleh menggunakannya.

Serum Muka Terbaik Daripada Zeeta
Penyegar yang mengecilkan liang pori wajah

Kelebihan Serum Mawar Zeeta

Serum yang diperkaya dengan kelebihan mawar ini mempunyai banyak kebaikan dan kelebihan. Tidak hairanlah ia dikenali sebagai serum atau spray muka terbaik.

Antara kelebihan serum ini adalah:
- Semburan getaran aura mawar
- Memberi kesegaran serta merta
- Menyembuhkan luka dengan cepat
- Sembur dengan kerap untuk kesan menakjubkan.
- Mengekalkan keanjalan kulit wajah
- Mengecutkan dan menghilangkan jerawat

Kalau korang nak tahu, Serum Mawar Zeeta ini juga merupakan serum muka untuk kulit berminyak. Unik tau! Nak explain secara terperinci pun payah. Yang pasti siapa yang dah menggunakan serum ni pasti tahu kelebihan serum ini.

Serum Muka Terbaik Daripada Zeeta
Serum yang mengandungi ekstrak bunga mawar

Cara Guna Serum Mawar Zeeta

Senang aje nak gunakan. Hanya perlu semburkan ke wajah seberapa kerap yang kita mahukan untuk kesegaran yang berpanjangan. Kalau nak rasa lagi segar, masukkan serum ni ke dalam peti sejuk. Lepas tu spray pada muka. Lagi hebat dia punya rasa segar tau! Ia merupakan teknik atau cara segarkan muka dengan cepat. Selain cara di atas, serum ni juga boleh digunakan sebagai makeup fixer di mana ia membantu solekan yang digunakan tahan lebih lama.

Produk keluaran Zeeta ni juga merupakan produk menghilangkan mengantuk. Betul punya cerita ni, tak tipu! In fact, ia merupakan petua menghilangkan mengantuk di pejabat selain dari minum kopi. Menarik kan? Sebab tu produk ni perlu disimpan di dalam beg tangan kita dan kita boleh gunakan bila perlu

Serum Muka Terbaik Daripada Zeeta
Hanya perlu semburkan ke wajah

Testimoni Terbukti Serum Mawar Zeeta

Bab testimoni tak payah tengok orang lain sebab YY secara peribadi dah gunakan Serum Mawar Zeeta ni. Punca yang buat YY terjebak sebab ramai kenalan rapat YY yang gunakan serum ni. Bila nampak ramai yang mencuba, mulalah kita pun kan. Alah! Macam tak biasa. Normallah orang perempuan camtu. Haha!

Ada kawan YY gunakan serum ni sebab dia kata ia adalah langkah atau cara hilangkan jerawat. Dia kata lagi kalau kita kerap guna serum ni, kulit akan jadi flawless gitu. Siapa tak nak kulit flawless kan. So kalau korang sekarang tengah dok cari cara menghilangkan jerawat, YY recommend korang guna serum ni. Mesti lepas tu korang terjebak juga macam YY. Haha!

Serum Muka Terbaik Daripada Zeeta
Serum yang melembabkan dan menganjalkan kulit muka

Cara Beli Dan Order Serum Mawar Zeeta

Bila sentuh bab harga, seriously memang sangat berbaloi. Tau tak, harga untuk sebotol Serum Mawar Zeeta yang bersaiz 70ml boleh dimilik dengan harga RM20 sahaja. Memang sangat berbaloi! Korang hanya perlu tambah RM6 lagi untuk kos penghantaran. Menarik bukan? Mana nak dapat produk kecantikkan semurah tu sekarang ni sayang weh!

Kalau korang nak beli serum muka yang bagus dan murah ni, korang boleh telefon atau terus WhatsApp ke nombor +6019-220 9069 atau +6013 330 8583. Kalau cara ni korang rasa tak cukup mudah, korang boleh juga tinggalkan komen di mana-mana laman sosial berikut. Nak private message atau direct message pun takde masalah.

Instagram: @zeetaofficial
Website: Zeeta

Serum Muka Terbaik Daripada Zeeta
Spray muka terbaik

11 comments:

  1. waw main sembur-sembur je kan, senang heheh

    ReplyDelete
  2. tak pakai serum serum ni....pakai pelembab sudah hihi

    ReplyDelete
  3. lya dh x pakai apa2 skarang..cuci muka je.. pastu klo kluar rmh alas foundation n bedak

    ReplyDelete
    Replies
    1. kulit muka lya cantik
      macam saya ni memang kena pakai...haha

      Delete
  4. senang tu main sembur2 je, banyak produk di pasaran tinggal kita nak pilih yang sesuai dengan kita je kan

    ReplyDelete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...