ENCHANTEUR PARIS, Wangian Memukau dan Berkekalan

7:19:00 am Yana Yani 16 Comments

ENCHANTEUR PARIS, Wangian Memukau dan Berkekalan | Bila menyebut ENCHANTEUR PARIS, kita pasti teringat seleksi wangian yang memukau. Ia merupakan antara faktor YY masih kekal menggunakan ENCHANTEUR PARIS sehingga ke hari ini. Bagi yang tidak mengetui, ENCHANTEUR PARIS merupakan jenama terkenal dengan rangkaian wangian mewah dan produk penjagaan peribadi inspirasi Perancis. Seleksi wangian mewah ini memberikan setiap wanita merasai kesegaran tubuh badan yang menyeluruh sepanjang hari.

Keadaan iklim negara kita yang panas dan lembab membuatkan kebanyakkan wanita memakai losyen atau serum bagi melindungi dan memelihara kulit sepanjang hari. Untuk menyerlahkan lagi pesona diri korang, ENCHANTEUR PARIS memeperkenalkan rangkaian wangian penjagaan badan yang merangkumi losyen atau serum badan, deodoran bebola serta semburan pewangi badan.

ENCHANTEUR PARIS, Wangian Memukau dan Berkekalan
Seleksi wangian memukau ENCHANTEUR PARIS

Rangkaian wangian penjagaan badan ENCHANTEUR PARIS boleh didadapti di dalam tiga (3) variasi wangian yang memukau. Ia terdiri daripada :

ENCHANTEUR PARIS Mon Amie

Ia diinspirasikan dari keceriaan saat-saat indah persahabatan. Amat sesuai digunakan ketika melakukan aktiviti santai bersama rakan-rakan. Seleksi ini mempunyai Losyen Wangian Formulasi Ringan dan Segar (Light and Fresh Parfum Lotion) dan Serum Wangian Lembapan Berganda (Double Moisture Parfum Serum) yang diperkaya dengan ultra hyaluronic dan minyak zaitun.

Gunakan Deodoran Wangian Anti-Peluh Mencerah dan Menyegar (Whitening and Refreshing Parfum Anti-perspirant Deodorant) atau Semburan Pewangi Deodoran (Parfum Deo Mist) untuk menyerlahkan lagi wangian ceria dan memastikan kesegaran sepanjang hari. YY suka haruman segar ENCHANTEUR PARIS Mon Amie, ia membangkitkan mood ceria sepanjang hari.

ENCHANTEUR PARIS, Wangian Memukau dan Berkekalan
YY suka haruman losyen ENCHANTEUR PARIS Belle Amour

ENCHANTEUR PARIS Belle Amour

Diinpirasikan bagi menggambarkan bibit cinta dan asmara yang berkembang mekar. Rangkaian ini pasti menjadikan anda lebih disayangi si dia. Rangkaian ini mempunyai Losyen Wangian Pencerah untuk tiga kali ganda pencerahan (Triple Whitening Parfum Lotion) yang memberikan manfaat pencerahan kulit dengan segera dan berseri untuk jangka masa panjang. YY suka sangat dengan haruman losyen ENCHANTEUR PARIS Belle Amour ni. Cepat meresap dan tak melekit tau!

Untuk pencerahan tona kulit bawah lengan pula boleh gunakan Deodoran Wangian Anti Peluh Pencerahan Ekstra (Extra Whitening Parfum Anti-perspirant Deodorant). Bagi mengekalkan haruman menusuk kalbu yang berpanjangan pula, gunakan Semburan Pewangi Deodoran (Parfum Deo Mist) ENCHANTEUR PARIS Belle Amour.

ENCHANTEUR PARIS, Wangian Memukau dan Berkekalan
Haruman ENCHANTEUR PARIS memukau dna berkekalan

ENCHANTEUR PARIS Adore

Merupakan kombinasi wangian dari bunga-bungaan dan buah-buahan. Kombinasi ini membangkitkan keajaiban nostalgia indah dengan wangian yang kekal berpanjangan. Rangkaian ini mengandungi Losyen Wangian Badan dengan Perlindungan Anti Bakteria (Antibacterial Care Parfum Lotion) bagi memastikan kulit sentiasa dilindungi dengan wangian kekal dan pasti tidak dapat dilupakan.

Ia juga menganduingi Deodoran Wangian Anti Peluh Mencerah dan Menyenangkan (Whitening and Soothing Parfum Anti-perspirant Deododrant) bagi memelihara bawah lengan dengan memberikan kelegaan melindungi kulit dan terasa segar. Manakala Semburan Pewangi Deodoran (Parfum Deo Mist) pula memberikan semerbak haruman memukau yang menyegarkan. Bagi YY , haruman ENCHANTEUR PARIS Adore memang sangat memukau.

ENCHANTEUR PARIS, Wangian Memukau dan Berkekalan
Seleksi wangian memukau dan berkekalan daripada ENCHANTEUR PARIS

ENCHANTEUR adalah rangkaian wangian dan produk penjagaan badan berasaskan wangian berkualiti, mengikut peredaran masa yang berinspirasikan keunggulan haruman Perancis. Wangian ENCHANTEUR juga direka dengan unik untuk menghidupkan detik-detik romantis harian di setiap perjalanan percintaan menakjubkan seseorang wanita

Rangkaian Serum dan Losyen ENCHANTEUR PARIS boleh didapati di dalam bentuk tiub dengan harga RM 7.50 bagi 85ml dan RM 7.90 bagi 100ml. Bagi jenis botol pula, ia dijual pada harga RM16.95 untuk 275ml dan RM18.00 bagi 300ml. Untuk Deodoran Wangian Anti-Peluh ENCHANTEUR PARIS, ia dijual pada harga RM8.70 untuk 50ml sebotol. Bgai Semburan Pewangi Deodoran ENCHANTEUR PARIS pula, ia dijual pada harga RM10.10 untuk 100ml sebotol.

Menarik bukan? Sebab tu YY sangat sarankan korang memiliki rangkaian produk ENCHANTEUR PARIS terutama bagi yang belum memiliki. Percayalah, dengan harga yang sangat affordable, korang dah boleh miliki rangkaian wangian mewah dengan haruman berkekalan sepanjang hari! Cubalah!

Kesemua rangkaian produk penjagaan peribadi ENCHANTEUR PARIS boleh didapati di semua rangkaian pasaraya-pasaraya besar dan farmasi terkemuka. Untuk maklumat lanjut mengenai ENCHANTEUR PARIS, korang boleh rujuk pautan berikut :

16 comments:

 1. suka wangian dari enchanteur ni

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. bohonglah saya kalau saya kata kekal selamanya
   tapi kalau sepanjang hari tu betul
   saya dah cuba pakai

   Delete
 3. Suka bau produk enchanteur.

  ReplyDelete
 4. Bukan je wangian memukau,
  iklan kat tv pon memukau utk orang cuba jenama ni :P

  ReplyDelete
 5. Yang penting bau dia. Kalau tahan 4 jam pun dah ok.
  Melainkan nak guna semasa kerja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. saya rasa okay bau dia
   mungkin sebab saya kurang berpeluh
   dibandingkan dengan profession lain

   Delete
 6. sis JM beli lotion tangan..bau dia...fuhh...wangi!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kan JM...saya pun suka bau lotion tangan dia

   Delete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...