Birthday Giveaway by KasihkuAmani

6:59:00 am Yana Yani 13 Comments

Birthday Giveaway by KasihkuAmani | Blogger Sha ni adalah antara blogger yang kerap berkunjung ke blog YY. Dia tak jemput YY join GA ni. Tapi YY buat muka tak malu join. Boleh tak gitu? Lagipun cam best hadiah dia nak bagi. Novel seram okay! Dah lah lately ni YY dah mula terjebak dengan creepypasta. Creepypasta ni merujuk pada cerita seram atau lagenda yang di copy paste dari pelbagai negara di seluruh dunia.

Creepypastas are horror-related legends or images that have been copy-and-pasted around the Internet. These Internet entries are often brief, user generated ghost or alien stories intended to scare readers. They include gruesome tales of murder, suicide, and otherworldly occurrences.

Antara sebab blog dok bersawang sebab YY melekat dekat Wattpad. Gila dok baca cerita jenis creepypasta ni. Syok pula baca cerita horror. Haha! Eh dah cukup! Jauh dah melalut YY ni. Haha! Jomlah sama-sama memeriahkan GA anjuran blogger Sha ni ye. Manalah tahu ada rezeki. Boleh menang novel kan (^_^)

Birthday Giveaway by KasihkuAmani
Klik banner untuk menyertai

Syarat Penyertaan:

1. Mestilah blogger di Malaysia. - Confirm Malaysian -

2. Sila follow blog KasihkuAmani. - Done -

3. Buat satu entry dengan menggunakan tajuk Birthday Giveaway by KasihkuAmani. - Done -

4. Letakkan banner pada entry. - Done -

5. Banner hendaklah dibacklink ke SINI. - Done -

6. Link penyertaan/URL blog hendaklah ditinggalkan di kotak komen INI sahaja. - Will be done -

7. Pemenang akan dicabut oleh Sha dan juga Suami. - Noted -

Hadiah Untuk Pemenang Sebuah Novel X 4 orang pemenang
(Hadiah akan ditambah bergantung pada penyertaan)
Update : SENARAI HADIAH

Tarikh Giveaway : 01 Oktober 2016 hingga 30 November 2016
Pengumuman Pemenang : 01 Disember 2016
Tempoh Menuntut Hadiah : 01 Disember 2016 hingga 7 Disember 2016

13 comments:

  1. All the best!


    blogwalking :D theathra.blogspot.my

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum YY. KB ni...^_^. Salam perkenalan dan good luck!
    Ada rezeki dptlah novel tu nanti ya hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumussalam. terima kasih singgah ye =)

      Delete
  3. Terima kasih joint GA Sha..
    Boleh semak penyertaan disini..
    https://kasihkuamani.blogspot.my/2016/10/senarai-peserta-birthday-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  4. 🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  5. gud luck..
    yuk pun join gak giveaway nie..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html
    btw yuk dah follow blog awk..
    klau sudi..boleh lar singgah n follow blog yuk..

    ReplyDelete
  6. menarik hadiah nye..good luck YY

    ReplyDelete
  7. Blogwalking sini..
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...