Sumber Ayu Berwajah Baharu Dengan Formulasi Dipertingkat

7:27:00 am Yana Yani 4 Comments

Sumber Ayu Berwajah Baharu Dengan Formulasi Dipertingkat | Tanpa penjagaan yang sempurna, kawasan bahagian intim wanita boleh mengakibatkan rasa tidak selesa kerana ia merupakan tempat tinggal jutaan bakteria. Jesteru penjagaan khusus perlu agar bahagian intim wanita sentiasa berada dalam keadaan bersih serta bebas dari bakteria jahat yang mengakibatkan kegatalan dan juga bau yang kurang menyenangkan. Pembersih Kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu adalah penjagaan peribadi yang lengkap dan diformulasi dengan bahan semula jadi yang harus dimiliki oleh setiap wanita.

Bahan utama Sumber Ayu iaitu ekstrak Daun Sirih kini telah dipertingkat bagi membekalkan perlindungan kepada bahagian intim wanita dari gangguan bakteria. Formulasi ini turut diperhebatkan dengan wangian semula jadi yang memberikan kesegaran berpanjangan disamping kawalan pH pada paras pH3.5 yang merupakan paras ideal agar ekosistem bahagian intim wanita berada dalam keadaan baik.

Sumber Ayu Berwajah Baharu Dengan Formulasi Dipertingkat
Pembersih Kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu kini berwajah baharu

Menariknya Pembersih Kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu turut hadir dengan wajah baru yang lebih segar walau masih mengekalkan bentuk botol yang asal iaitu diinspirasi daripada keanggunan lekuk tubuh wanita, Perbezaannya adalah ianya kini tampil dengan rona yang lebih menarik bagi membezakan setiap variasi dan dihiasi dengan kemasan yang lebih sofistikated.

Berikut adalah rangkaian Pembersih Kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu yang mempunyai enam wangian yang menarik dan pelbagai.

• Orkid – Dengan haruman segar dari kuntuman orkid, ia memberikan wangian ringan dan rasa bersih yang kekal sepanjang hari. Amat sesuai buat wanita yang sentiasa ingin mengekalkan keanggunannya dalam pelbagai cara.

• Mawar – Wangian mawar mekar yang manis memberikan aroma yang menenangkan dan rasa bersih sepanjang hari. Sesuai bagi wanita yang berjiwa romantis

• Floral – Dicipta dengan kombinasi percikan pelbagai aroma bunga yang memberikan rasa segar sepanjang hari. Sesuai bagi wanita yang sentiasa ceria dan bersahaja.

• Musk – Aroma semula jadi kasturi yang ringan menyuntik kesegaran optimum agar kekal sepanjang hari. Variasi ini sesuai kepada wanita yang sentiasa kehadapan dan meminati haruman patchouli.

• Gambir – Bauan herba yang harum serta memberikan kesegaran semula jadi. Pilihan terbaik buat wanita klasik yang sofistikated dan menghargai sentuhan alam di dalam kehidupan.

• Fruity – Aroma manis buah-buahan tropika memberikan rasa bersih dan segar sepanjang hari. Pilihan terbaik bagi wanita yang ceria, lincah dan sentiasa bersedia dan yakin dalam apa jua keadaan.

Sumber Ayu Berwajah Baharu Dengan Formulasi Dipertingkat
Rangkaian enam wangian yang menarik dan pelbagai

Pembersih Kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu merupakan produk ideal bagi semua wanita disetiap peringkat umur. Bagi pengguna Muslim, usah ragu kerana ianya diperakui Halal oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM). Cara penggunaan juga amat mudah. Anda hanya perlu letakkan beberapa titik Pembersih Kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu di tapak tangan dan bersihkan kawasan intim. Kemudian bilas dengan air bersih.

Rangkaian Pembersih Kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu boleh didapati pada harga RM3.60 bagi botol bersaiz 90ml dan RM5.80 bagi botol bersaiz 200ml. Pembersih Kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu keluaran WIPRO UNZA ini boleh didapati di semua pasaraya dan farmasi utama.

Dapatkan sekarang (^_^)

Sumber Ayu Berwajah Baharu Dengan Formulasi Dipertingkat
Ingat pembersih kewanitaan, ingat Sumber Ayu!

4 comments:

 1. bau dia best..cuma cepat habis je..

  ReplyDelete
 2. Suka dengan bau fruity dan orkid. Wangi sangat :)

  Jemput singgah: nurulzayani.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Pernah pakai jenama ni juga dulu... floral memang wangi...

  ReplyDelete
 4. Pernah nampak tapi tak pernah beli dan cuba. Miss V tu kenalah jaga elok-elok. Kalau tidak, habislah segala bakteria berleluasa ^_^

  ReplyDelete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...