Casio Watch Favorite Designs For Women

7:50:00 am Yana Yani 13 Comments

Casio Watch Favorite Designs For Women | It does not matter whether people often tell the time using their mobile phones, but some still do appreciate the nice watch strap to their wrist. Why? Because it gives us an easy route to glance at and serves as an accessory too. One of the popular watch brand in the market that we hear is Casio. The Casio brand never fails to impress their customers with up-to-date designs in every collection.

For the ladies who want that simple yet gorgeous piece, Casio watch designs will definitely blow your mind. Check out the favorite designs for women down below.

1. Silver

Everyone knows that this is the most common design anyone will choose as it is versatile to be worn with anything you have on. It is definitely a timeless fashion investment to make as it can never go out of style. Casio silver watch design collection helps bring out the simplicity yet elegant charm in you and perfect for every occasion.

Casio Watch Favorite Designs For Women
Silver watch design

2. Simple Leather Strap

This is also a favorite design chosen by many as it gives that polish yet simple look effortlessly. Choose a black or brown strap for a classic look or go more modern with a white one instead. It definitely helps enhance your appeal in the most sophisticated way possible. Whether you are going casual or formal, this watch design will always be suitable for you to flaunt without every worrying how you look.

Casio Watch Favorite Designs For Women
Simple leather strap

3. Gold Bedazzle

Any women will adore a nice gold bedazzle watch from Casio as it gives you that instant glamorous touch without you even trying. Match it with some gold accessories to enhance the look or go simple as it is. Create a fantastic OOTD look wearing Casio stylish gold watch designs and step out in style.

Casio Watch Favorite Designs For Women
Gold watch design

13 comments:

  1. Casio.. a trusted brand in a class of its own... menarik.. :)

    ReplyDelete
  2. Trend jam belit2 zaman sekarang nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk orang tak berapa muda cam saya ni,
      tak berapa nak minat =)

      Delete
  3. Casio ni brand legend kot.. sampai sekarang ada lagi. rasanya dulu time mula2 nak pakai jam ada la mak ayah belikan Casio tapi time tu tak reti menghargai.. sekrang ni haaa jagala satu2 jam tangan yang ado..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. casio bermula dengan kalkulator sekitar tahun 1956
      jam tangan elektronik pertama keluaran casio adalah sekitar tahun 1974

      akak sampai sekarang simpan lagi jam yang abah akak bagi
      walau dah tak digunakan. sentimental value kan
      hadiah masa dapat good result masa PMR

      Delete
  4. Brand Casio ni memang tahan lama. Harganya pun memang cantik aje. Eh.. sis YY jual jam Casio ni ke? =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul memang tahan lama
      jam yang abah akak bagi masa akak PMR dulu pun ada lagi
      idaklah yunk. promote untuk orang aje...haha

      Delete
  5. dah lama jam casio ni kan..cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul memang dah lama
      berdekad dah dalam pasaran

      Delete
  6. saya suka jam yang tahan lasak dan bateri yang lambat tukar

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita
      saya pun setakat ke hari ni memang pakai casio aje...hehe

      Delete
  7. Teringat zaman sekolah dulu, bukan main banyak jam Casio ni. Dah lama tak beli jam macam ni. Tapi kalau saya nak beli jam, I'll go for silver. Tak tahulah kenapa, memang suka sangat warna silver.

    ReplyDelete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...