Segmen Mudah | Sempena Bulan Kelahiran Yana Yani

7:00:00 am Yana Yani 26 Comments

Segmen Mudah | Sempena Bulan Kelahiran Yana Yani | Sempena bulan kelahiran YY ni, YY nak buat satu segmen mudah untuk semua pembaca blog YY. Insya ALLAH kalau panjang umur, 18 Mei ni sudah hampir tiga dekad setengah YY menghirup udara di atas muka bumi ALLAH. Rasa dah macam-macam dilalui dan ianya banyak memberi pengajaran dalam mencari erti hidup.

Segmen ini dianjurkan sebagai tanda terima kasih di atas sokongan kalian semua sepanjang penglibatan YY dalam dunia blogger. Baik yang sudi meninggalkan jejak atau silent reader. Terima kasih (^_^)
Segmen Mudah | Sempena Bulan Kelahiran Yana Yani
Payah nak kelentong umur ni, pusing pun gitu juga (^_^)

Menariknya untuk segmen mudah kali ini, buat julung kalinya mendapat tajaan bersama Handsock Besar Malaysia (HBM). Untuk makluman, hand sock keluaran HBM ni berkonsepkan patuh syariat. Ia besar dan panjang. Boleh pakai dengan t-shirt biasa sebab ianya sampai ke bawah lengan. Kebiasaan hand sock yang ada di pasaran hanya setakat paras siku. Sangat selesa sebab diorang gunakan material Lycra.

Berikut adalah syarat penyertaan (Sila fahami dengan teliti)

1 - Terbuka kepada semua pembaca blog Diari Seorang Mama. Kalau korang bukan blogger pun boleh sertai. Janji ada akaun Facebook dan beralamat di MALAYSIA.

2 - Korang hanya perlu tinggal maklumat berikut diruangan komen. Sila tinggalkan komen sebagai Anonymous sekiranya korang tiada Google account

i. Link profile akaun Facebook korang (bagi mengesahkan penyertaan)
ii. Warna hand sock yang diminati (rujuk syarat no 4)
iii. Email

3 - Korang WAJIB Like Facebook page di bawah. Kegagalan melakukan syarat ini akan menyebabkan penyertaan korang terbatal secara automatik.


4 - Pilih satu warna hand sock yang korang berkenan berdasarkan gambar di bawah. Kalau korang berjaya, hand sock berdasarkan warna yang korang pilih (bergantung kepada stok) akan dihantar ke alamat yang diberikan.

Segmen Mudah | Sempena Bulan Kelahiran Yana Yani
Warna hand sock di atas bergantung kepada stok

5 - Tiga (3) pemenang dicari. Pemenang akan dipilih secara RAWAK. Setiap seorang pemenang akan mendapat satu (1) hand sock.

6 - Tarikh tutup penyertaan adalah pada Rabu, May 18, 2016 23:29 mengikut masa Kuala Lumpur di [sini]. Penyertaan selepas tempoh yang ditetapkan tidak akan diterima. SEGMEN TAMAT

7 - Pemenang akan dimaklumkan melalui satu entri khas. Berikan YY sedikit masa untuk melakukan semakan dan undian. Insya ALLAH pemenang akan diumumkan paling lewat pada 25 Mei 2016.

8 - Senarai penyertaan akan dimaklumkan dari semasa ke semasa di [sini]. Sila semak penyertaan untuk mengelakkan keciciran.

9 - Sebarang aktiviti kipas mengipas tidak akan dilayan kecuali ada yang nak bagi tiket percutian pergi dan balik ke Australia akan dipertimbangkan (^_^)

10 - Insya ALLAH kalau ada rezeki, hand sock berdasarkan warna yang korang pilih akan menjadi milik korang. All the best ye (^_^)

Wahai Nabi, suruhlah isteri-isterimu dan anak-anak perempuanmu serta perempuan-perempuan yang beriman, supaya melabuhkan pakaiannya bagi menutup seluruh tubuhnya (semasa mereka keluar); cara yang demikian lebih sesuai untuk mereka dikenal (sebagai perempuan yang baik-baik) maka dengan itu mereka tidak diganggu. Dan (ingatlah) Allah adalah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani - Surah Al-Ahzab, ayat 59

26 comments:

  1. alhamdulillah..tgn yg memberi lebih baik dari tgn penerima..syabas beb....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak nak join sama ke lieya? apapun terima kasih atas sokongan ye =)

      Delete
  2. 1) https://www.facebook.com/afizah.rahman
    2) dark blue
    3) afizahrahman@gmail.com

    ReplyDelete
  3. YB join juga nie...

    i. http://www.facebook.com/yangbaik
    ii. Dark Coklat
    iii. yangbaik3@gmail.com

    Terima kasih :*

    ReplyDelete
  4. 1- https://www.facebook.com/nizanja

    2- Kelabu

    3- lily_alin90@yahoo.com

    Selamat ulang tahun pada kak yana, moga allah melimpahkan rezeki akk sekeluarga, tak lupa juga pada Handsok besar Malaysia (HBM)..

    ReplyDelete
  5. 1.https://www.facebook.com/aryanazra
    2. hitam
    3.adelyaazra@gmail.com

    Selamat ulangtahun yana, moga dipanjangkan umur, murah rezeki, bahagia selalu, cemerlang dunia & akhirat

    ReplyDelete
  6. i. www.facebook.com/kathyrbain
    ii. Kelabu
    iii. blogger.kathyrbain@gmail.com

    Kathy Joined!!

    ReplyDelete
  7. 1. https://www.facebook.com/confdeb
    2. pink
    3. confdeb@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Good lucklah pada yang join. Dah suruh link to FB account tu memang tidaklah dapat sertanya, YY!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak mengapalah MD. lain kali ye
      sebab ni ditaja, so saya kena jaga kepentingan penaja =)

      Delete
  9. Join done promote di website dan dishare di facebook page kelakardotmy

    1. https://www.facebook.com/Kelakarmy-1722166964718604/
    2. pink
    3. a.hasif@ahmadhasif.my

    ReplyDelete
  10. Saya join jugak eak...

    1. https://m.facebook.com/hani.rahman.3

    2. Kelabu

    3. hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. bukan rezeki aida la tu
      lain kali ye

      Delete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...