Cantik Bergaya Bersama Uswah Islamic Clothing

6:54:00 am Yana Yani 12 Comments

Cantik Bergaya Bersama Uswah Islamic Clothing | USWAH Islamic Clothing bukanlah nama asing dalam dunia fesyen yang berkonsepkan patuh syariah. Syarikat yang beroperasi di dalam talian sejak 2013 ini cukup popular dikalangan penggemar tudung bawal mahupun shawl. Populariti yang diperolehi oleh USWAH Islamic Clothing hari ini memungkinkan syarikat ini membawa gaya berpakaian yang mengikut syarak menjadi trend di Malaysia mahupun dunia menjadi kenyataan.

Tidak perlu risau untuk kelihatan cantik dan bergaya dengan jenama USWAH kerana setiap tudung bawal dan shawl yang dijual adalah labuh dan patuh syariah.

Cantik Bergaya Bersama Uswah Islamic Clothing
Antara koleksi USWAH bagi Shawl Labuh
Cantik Bergaya Bersama Uswah Islamic Clothing
Antara koleksi USWAH bagi Tudung Bawal Bidang 60

Ketika ditawarkan untuk mencuba shawl jenama USWAH, YY memang tidak menolak walau terdetik kebimbangan kerana YY tidak begitu pandai menggayakan shawl. Tapi bila YY mencuba shawl Lorea Diamond Instant, tak sangka ianya cukup mudah dipakai. Shawl ini tidak memerlukan penggunaan pin yang banyak ketika pemakaian. Malahan ia juga menjimatkan masa kerana Lorea dibuat dengan material chiffon bubble yang iron-less. Paling penting sangat selesa!

Kalau tak percaya, cubalah tengok kecomelan empunya blog memakai Lorea Diamond Instant. Kalah model USWAH dibuatnya! Hehe! Warna yang YY pakai berdasarkan gambar dibawah adalah Haze.

Cantik Bergaya Bersama Uswah Islamic Clothing
Empunya blog pakai shawl Lorea. Comel kan? Hehe!

Selain daripada mengeluarkan tudung labuh bidang 60, shawl instant labuh dan bawal instant labuh, USWAH turut mengeluarkan pakaian seperti tunic labuh yang nursing-friendly, seluar jenis palazzo dan skirt satin yang sangat cantik dengan pelbagai design dan warna. Seriously, memang boleh buat kita jadi rambang mata bila dok tengok produk pakaian yang dikeluarkan oleh USWAH ni.

CANTIK sangat!

Cantik Bergaya Bersama Uswah Islamic Clothing
Antara koleksi USWAH bagi pakaian (tunik labuh)
Cantik Bergaya Bersama Uswah Islamic Clothing
Antara koleksi USWAH bagi seluar Palazzo dan Skirt

Lebih menarik, USWAH menggalakkan pembelian setiap produk yang dikeluarkan secara borong. Maknanya, lagi banyak korang beli, lagi banyak keuntungan yang korang boleh diperolehi. Menarik bukan? USWAH juga menyediakan peluang untuk korang menjana pendapatan dengan sistem drop ship dan stokis yang disediakan.

Melalui sistem ini, korang tidak perlu menyimpan stok atau mengeluarkan modal. Apa yang korang perlu buat adalah dengan hanya mempromosikan koleksi produk USWAH yang patuh syariah. Melalui cara ini korang boleh dapat komisen antara 10 sehingga ke 20 peratus! Siap terus tolak tau! Tu yang seronok dengar!

Bab pemasaran pun korang tak perlu risau. Ini kerana USWAH menyediakan group coaching bagi membantu korang mengatasi permasalahan jualan atau pemasaran dengan pelbagai tips dan nasihat. Tak perlu risau pasal pengalaman bagai, janji korang ada kesungguhan nak berjaya. Insya ALLAH pasti BOLEH!

Nak jadi stokis di tempat masing-masing bagi pihak USWAH juga sangat digalakkan. In fact sejak 2014 sudah ramai yang mendapat manfaat dari program ini. Sehingga kini, USWAH sudah mempunyai stokis di Brunei, Singapura, Jepun dan seluruh Malaysia. Jika mereka boleh, korang pun tentulah BOLEH!

So tunggu apa lagi? Meh hubungi pihak USWAH Islamic Clothing melalui pautan yang disediakan di bawah untuk maklumat lanjut


Hotline: +6011 1074 2198 / +6010 815 3562

Butik Fizikal:
Uswah Islamic Vendor
Boutique 3A-59-01 
Jalan Medan Pusat Bandar 8
Bangi Sentral, Bandar Baru Bangi
(Landmark: Sebaris Mee Tarik Warisan, Bella Ammara, Sugarscarf)

Wahai Nabi, suruhlah isteri-isterimu dan anak-anak perempuanmu serta perempuan-perempuan yang beriman, supaya melabuhkan pakaiannya bagi menutup seluruh tubuhnya (semasa mereka keluar); cara yang demikian lebih sesuai untuk mereka dikenal (sebagai perempuan yang baik-baik) maka dengan itu mereka tidak diganggu. Dan (ingatlah) Allah adalah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani - Surah Al-Ahzab, ayat 59

12 comments:

  1. Sedang mencari, thanks for sharing. Cantik tuan rumah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya sangat recommend jenama USWAH ni =)

      yeke cantik? adusss! ni yang buat diri terasa diawang-awangan ni
      camne nak turun ni. hehe

      Delete
  2. wah..cantik tu, akak pun jadi dropship untuk uswah nih..kikiki sambil tu boleh beli untuk diri sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke kak? all the best kak!
      saya pun cam nak buat jugalah =)

      Delete
  3. cantik yana pakai...yg penting mengkut syariat...tertutup ape yg sepatutnyer...leh laa lieya usya2 kang...cari2 shawl raye ke kan heheheheeheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. aduhh lieya, ko menambahkan keterperasanan aku wei!
      memang sengih sampai ke petang ler jawabnya ni
      usha lah lieya. confirm sesat cari jalan pulang
      haha! serius cantik diorang punya shawl =)

      Delete
  4. Cumeinyer.. Mmg cantik kan shawl uswah islamic clothing ni kn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...comel ye kak?
      yup. memang can't deny it, memang cantik

      Delete
  5. wow cenggini la terbaik.
    adik aida memang carik shawl labuh gini.
    dia memang dok kjg. nak suh dia gi ler...
    moga lebih byk yg menjual nyer kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan aida? jarang sebenarnya dapat jumpa camni
      kalau dah jumpa, memang tak akan lepaskan peluang =)
      lagipun harus kita mencari pakaian patuh syariat ni kan

      Delete
  6. wow! sama mcm sis kathy la.
    ber shawl uswah :)

    ReplyDelete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...