Sabun Susuk Emas Menyerikan Wajah

9:13:00 am Yana Yani 16 Comments

Sabun Susuk Emas Menyerikan Wajah | Sabun Susuk Emas adalah produk zaman ini yang harus dimiliki bagi mereka yang mementingkan kecantikkan dan sekaligus menyerikan wajah. Berbeza dengan zaman dahulu, susuk digunakan untuk mencantikkan dan menyerikan wajah. Tetapi selari dengan peredaran zaman, pelbagai teknologi dan sifat inovatif manusia itu sendiri telah menghasilkan produk seperti Sabun Susuk Emas khusus untuk kecantikkan wajah tanpa perlukan mengamalkan perbuatan yang bertentangan dengan ajaran Islam.

Sabun Susuk Emas Menyerikan Wajah
Sabun Susuk Emas Menyerikan Wajah

Sabun Susuk Emas ini dihasilkan 100 peratus daripada herba semulajadi seperti kunyit (curcuma longa), cendana (santalum), beras (oryz sativa), minyak sayuran (vege oil) dan juga pati Rose. Kunyit yang merupakan rahsia utama Sabun Susuk Emas ini dibantu dengan cendana mempunyai antiseptik dan agen anti-bakteria yang mampu mengubat pelbagai masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan eczema. Ia juga terbukti berkesan memutihkan dan menyerikan kulit bak emas seawal tujuh (7) hari penggunaan.

Selain daripada memberikan seri bak emas kepada kulit, Sabun Susuk Emas ini juga mampu mengurangkan kedutan pada wajah dan memberi tegangan kepada kulit sekaligus menjadikan wajah kelihatan muda remaja. Jerawat yang kebiasaan membimbangkan kerana ia boleh mencacatkan penampilan mampu dihilang dan dihapus dengan menutup dan mengecutkan liang pori. Ia juga membantu memperbaiki tekstur dan tona kulit wajah bagi menghilangkan pigmentasi dan menjadikan kulit wajah lebih lembut.

Sabun Susuk Emas Menyerikan Wajah
Wajah YY sebelum dan selepas pemakaian Sabun Susuk Emas

YY yang juga menggunakan produk ini selama dua (2) minggu amat kagum dengan hasil atau kebaikan yang diberikan. Jerawat yang kebiasaannya agak sukar dihapuskan, hilang setelah hanya empat (4) hari pemakaian. Malahan wajah YY nampak lebih bermaya dan berseri persis remaja belasan tahun! Kalau dok cerita dengan orang yang YY masih sekolah menengah pun, confirm orang percaya! Hehe!

Inilah penangan Sabun Susuk Emas.

Sabun Susuk Emas Menyerikan Wajah
Sapukan buih pada wajah dan biarkan selama 10 minit sebelum dibilas

Macamana cara nak gunakan Sabun Susuk Emas? Well, penggunaannya sama sahaja seperti kita menggunakan sabun pencuci muka yang lain. Kita perlu cuci muka terlebih dahulu bagi menghilangkan sebarang kekotoran pada wajah. Kemudian campurkan sedikit air pada sabun bagi membolehkan sabun mengeluarkan buih. Buih itu kemudiannya disapu rata di bahagian wajah, atau mana-mana bahagian badan yang bermasalah.

Biarkan buih Sabun Susuk Emas selama 5-10 minit di bahagian tersebut. Kemudian bilas dengan air bersih. Untuk mendapatkan hasil yang memuaskan, korang disarankan untuk menggunakan Sabun Susuk Emas dua (2) kali sehari.

Sabun Susuk Emas Menyerikan Wajah
Sabun Susuk Emas harus dicuba bagi yang mementingkan kecantikkan

Harga untuk sekotak comel Sabun Susuk Emas adalah RM29.90 sahaja tidak termasuk kos penghantaran. Harga yang ditawarkan sangat lumayan kepada poket korang sebab sabun ini boleh digunakan selama sebulan! Memang menarik! Tapi kalau korang nak lagi cantik dan tampak anggun, korang disarankan membeli set anggun menawan yang berharga RM79.00 termasuk kos penghantaran. Set anggun menawan mengandungi:

- 1 Sabun Susuk Emas
- 1 toner air mawar
- 1 pelembap aloevera

Untuk makluman lanjut atau korang berminat untuk menjadi agen drop shipper bagi produk Sabun Susuk Emas ini tanpa perlu menyimpan stok, korang boleh hubungi atau klik pautan di bawah.

Telefon: +6012 399 5719

16 comments:

  1. Replies
    1. tulah kan. saya pun cam dah terjatuh cinta =)

      Delete
  2. Menarik jugalah bila kakak baca dari apa yg YY katakan.
    Anak sulung kakak tu jerawat dia payah betul nak hilang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin kak zakie boleh cuba belikan produk ni tuk anak akak
      sebab saya pakai memang nampak perubahan
      pastu ada ramai juga testimoni lain mengesahkan benda yang sama

      Delete
  3. OOO...patutlah namanya sabun susuk emas.ada bahan daripada kunyit.kunyit kan warna kuning.hehe..

    agak-agak sabun ni mengeringkan kulit tak?sebab kulit IbuNoey ni agak sensitif sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tak terfikir pula gitu...hehe
      saya takde pula masalah kulit kering ni IbuNoey
      tapi yelah kan, lain orang, lain kesan dia
      kena cuba baru tau =)

      Delete
  4. wah nampak perubahan pada kulit wajah Yana tu...memang baguslah ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...memang saya pun tak sangka gitu! hehe
      saya memang recommend produk ni =)

      Delete
  5. Bagus juga ni utk wajah... mmg nak kena jaga muka ni jugalah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. based ketike percubaan saya, memang bagus
      just guna sebagai pencuci muka biasa
      tapi nak lagi effective, belilah complete set =)

      Delete
  6. wah...
    susuk emas gitu :)
    nama nyer aje da menggoda utk membeli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...nama pun dah tergoda ye
      tapi serius memang bagus produk ni
      highly recommend

      Delete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...