Pati HerbaMadu Membantu Menurunkan Kadar Kolesterol

1:29:00 pm Yana Yani 18 Comments

Pati HerbaMadu Membantu Menurunkan Kadar Kolesterol | Kolesterol sebenarnya amat diperlukan di dalam sistem badan manusia terutamanya bagi menghasilkan hormon dan membentuk membran sel. Malangnya kolesterol merupakan sejenis lemak yang cukup mudah diperolehi. Tanpa sedar jumlah kandungan kolesterol yang diambil melalui pelbagai sumber makanan menjadi berlebihan. Keadaan ini boleh menyebabkan masalah kesihatan yang serius terutamanya terhadap sistem kardiovaskular badan.

Bagaimana kita nak atasi masalah kolesterol berlebihan ini? Langkah yang terbaik dan paling efektif bagi menurunkan kadar kolesterol adalah dengan mengubah cara pemakanan harian kita. Maknanya, kita perlu kurangkan pengambilan kalori dan kolesterol dalam setiap diet harian kita.

Selain itu kita juga boleh menambah Pati HerbaMadu dalam diet seharian kita kerana produk ini telah terbukti mampu menurunkan kadar kolesterol dengan berkesan.

Pati HerbaMadu
Pati HerbaMadu Membantu Menurunkan Kadar Kolesterol

Benarkah Pati HerbaMadu keluaran Clear Herbs ini mampu menurunkan kolesterol?

Dengan pengambilan secara konsisten iaitu sebanyak satu sudu besar di waktu pagi dan malam, Pati HerbaMadu terbukti mampu menurunkan kadar kolesterol di dalam badan seawal dua minggu. Ia juga membantu membersihkan saluran jantung yang tersumbat yang boleh mengurangkan risiko sakit jantung. Malahan ia juga baik untuk pesakit darah tinggi dan kencing manis.

Pati HerbaMadu juga membantu menurunkan berat badan selain melancarkan process pembuangan membuang angin dalam badan.

Dato' Malek Noor, pengguna dan duta Pati HerbaMadu

Pati HerbaMadu merupakan produk keluaran Bumiputera dan 100% mempunyai kandungan daripada sumber asli seperti madu lebah, halia, bawang putih, jus lemon, cuka epal dan kurma tanpa sebarang bahan pengawet.

Malahan Pati HerbaMadu juga menerima pengiktirafan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) melalui pensijilan Good Manufacturing Practice (GMP) dan Makanan Selamat Tanggungjawab Industri (MeSTI).

Gabungan enam bahan hebat itu juga membantu ramai pengguna menjalani kehidupan yang sihat dan ceria. Malahan mereka tidak keberatan berkongsi kebaikan dengan menzahirkan testimoni yang sangat mengujakan, klik [Testimoni Pati HerbaMadu].

Duta dan juga pengguna Pati HerbaMadu, Dato' Malek Noor turut berkongsi pengalaman yang sama di beberapa majalah dan surat khabar tempatan.

Majalah iSihat - keluaran Oktober 2015
Surat khabar Sinar Harian - keluaran 13 September 2015

Adakah korang juga teruja dengan kebaikan Pati HerbaMadu? Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan produk ini pada harga RM69 untuk Semenanjung dan RM79 untuk Sabah dan Sarawak. Kandungan untuk sebotol adalah 250ml.

Untuk makluman lanjut mengenai produk Pati HerbaMadu ni, korang boleh hubungi atau klik pautan di bawah


Clear Herbs Sdn Bhd & Clear Herbs Trading
Alamat : D27-1 Jln TKS 2
Taman Kajang Sentral
43000 Kajang

019 253 5796 / 013 362 7775 / 012 515 7396

Korang juga boleh terus dapatkan produk Pati HerbaMadu berhampiran korang, klik [Senarai agen dan stokis Pati HerbaMadu]

18 comments:

  1. Bahan2 yang ada tu menggugat jiwa jugak... sebab suka part madu2.. cuka2 epal ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. paling penting bagus untuk kesihatan =)

      Delete
  2. Dapatkan Pati HerbaMadu sekarang juga!!! Hihi....

    ReplyDelete
  3. Wah!Wah!Wah! Masyuklah macam ni. Kenalah aktif mengupdate blog macam ni dah ada 'sumber' inspirasi ^_^

    Saya dah terbaca tentang produk ni direview oleh rakan blogger yang lain. Bukan main korang yerk ^_^

    Nanti kalau dapat free, bagilah free sebotol kat besan. Hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...rezeki berblog MD, alhamdulillah
      sape nak sangka...tapi rasa bangga juga dapat recognition gini
      eh bila masa kita besan? hehe

      Delete
    2. Amboi! Baru dapat job review terus tak ingat besan vogue ni. Ni memang nak kena pangkah ni. Hahaha!

      Delete
    3. hehe...tu baru job review
      cer kalau dapat lagi up sikit..tak kenal terus!
      haha...dasar lupa daratan!

      Delete
  4. kalau beli ni boleh la share satu keluarga kan ?

    ReplyDelete
  5. Wah..byk produk kesihatan di pasaran skrg kn sis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. kena beli ikut kesesuaian
      salah satu alternatif untuk terus kekal sihat

      Delete
  6. Produk yang bagus dan patut kita cuba utk mencegah penyakit yg mcm2 skrg ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. betullah tu
      ia juga salah satu ikhtiar kita kan

      Delete
  7. Bagus bahan2 yg digunakan,boleh try nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. cubalah kak. manalah tahu sesuai kan =)

      Delete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...