Segmen Mudah | Teka Ulang Tahun Ke Berapa

6:52:00 am Yana Yani 46 Comments

Segmen Mudah | Teka Ulang Tahun Ke Berapa
Assalamualaikum dah salam sejahtera buat semua pembaca Diari Seorang Mama. Diharap semuanya berada di dalam keadaan sihat sejahtera.

Hari ini YY berbesar hati untuk menganjurkan satu segmen mudah khusus buat korang semua. Segmen ini dianjurkan bersempena meraikan ulang tahun perkahwinan YY dan MyChintaHati pada 22 Disember nanti.

Syarat penyertaan adalah seperti berikut:

1. Tidak perlu terbitkan sebarang entry. Korang hanya perlu teka tahun ini adalah tahun keberapa YY dan MyChintaHati menyambut ulang tahun perkahwinan.

2. Berikan jawapan berserta dengan email untuk dihubungi di ruangan komen di bawah. Jawapan yang diberikan tidak akan disiarkan sehingga ke tarikh tutup penyertaan.

3. Lima (5) pemenang yang meneka dengan tepat dicari. Sekiranya lebih daripada lima orang dapat meneka dengan tepat, hadiah akan diberikan kepada yang terawal menghantar penyertaan.

4. Keutamaan diberikan kepada followers Diari Seorang Mama. Kalau terlebih rajin, silalah klik button di bawah


5. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 24 Disember 2015. Pemenang hanya akan dimaklumkan melalui email yang diberikan. Sila pastikan korang check email pada 25 Disember 2015. Terpaksa tutup awal sebab dah ada pemenang. Hebatlah korang ni! Bravo! (^_^)

6. Sebarang aktiviti kipas mengipas atau air-cond tidak akan dilayan kecuali ada yang nak bagi tiket percutian pergi dan balik ke Paris akan dipertimbangkan. Hehe (^_^)

Hadiah

Hadiah bernilai RM10 tunai akan diberikan kepada setiap pemenang melalui bank masing-masing.

So, all the best (^_^)

Segmen Mudah | Teka Ulang Tahun Ke Berapa
Imej telah dicilok dari Google Image


46 comments:

  1. Assalam sis.. cubaan nasib..
    jawapannya:- 8 tahun

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup tepat! tahniah
      nanti akak email ye untuk banking details

      Delete
    2. First rupanya.. Alhamdulillah..

      Delete
    3. rezeki namanya tu =)
      tahniah sekali lagi ye

      Delete
    4. waaahhh...rezeki QA....tahniah....hihiih

      Delete
  2. assalamualaikum...

    akak nak teka...8 tahun kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumussalam kak
      yup tepat! tahniah
      akak tak tinggal email, nanti saya whatsapp la untuk banking details

      Delete
  3. Kakak teka yg ke 10
    Apa pun tahniah dulu moga mahligai bertambah kukuh dan sentiasa mendapat rahmat dan keberkatan dari Allah.

    http://zakiepurvit.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum sampai sedekad lagi kak
      doakanlah semoga berkekalan sehingga berdekad2 lamanya
      apapun terima kasih...aaminn =)

      Delete
  4. Entah...kalau Sally agak-agak dalam 7 tahun..huhu...

    sallysamsaiman@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. oops...kurang setahunlah yunk
      terima kasih kerana mencuba ye
      better luck next time =)

      Delete
  5. Ok YY. Puas kita godek dah nih. Wedding anniversary yang ke 8 tahun bertarikh 22 December 2015 kan ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup tepat sekali! tahniah
      fiza ni pun tak tinggal email la
      nasib ada phone no...nanti kita whatsapp ye =)

      Delete
  6. SALAm kak YY, yana teka eh yg ke 8. Moga bahagia hingga syurga . ukhtinurliyanazulkifli@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumussalam
      yup tepat sekali. tahniah!
      aaminn...terima kasih
      nanti akak hantar email ye untuk banking details

      Delete
  7. 8 Tahun? Hehehe ... Btw , happy anniversary in advanced :)

    ms.yien@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tepat sekali! yeah tahniah
      apapun terima kasih ye
      nanti saya hantar email untuk banking details ye

      Delete
  8. nak teka jugak lah!saya rasa 9 tahun

    salbiahm@mediaprima.com.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. salah ler yunk
      tahun ni baru cukup 8 tahun =)
      better luck next time

      Delete
    2. aiseh..takpe, tahun depan saya try, jawapan sama gak tau..haha

      Delete
    3. haha...insya allah kalau panjang umur =)

      Delete
  9. hahaha..budaya kipas-kipas ni jangan diamalkan ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kalau ko kipas-kipas ke tadi
      tak pun pasang air-cond kuat punya horse power
      mungkin akak boleh consider bagi ko menang...haha

      Delete
    2. tak mampu bagi tiket ke paris..hehehe

      Delete
    3. tiket p balik johor pun kira okay juga tau..haha

      Delete
  10. hepi anniversary in advance..kot lah tetibe tak sempat jenguk blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ye sal
      appreciate sangat =)

      Delete
  11. Replies
    1. terima kasih ye kak yan =)
      doakan berbahagia hingga ke jannah ye

      Delete
  12. Replies
    1. salah lah kak
      baru genap lapan tahun, tahun ni
      cuba lagi lain kali ye

      Delete
  13. Replies
    1. terima kasih maria =)
      doakan panjang jodoh kami berdua ye

      Delete
  14. all the best...n tahniah buat pemenang....

    happy aniversary yana ...n heppi besdey buat hubby yana...may Allah bless ur family...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih lieya =)
      aaminn...insya allah
      itulah harapan kami sekeluarga =)

      Delete
  15. ulangtahun ke 8 ke..kalau betul..hehehe..selamat ulangtahun perkahwinan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jawapan tu betul dah
      tapi malangnya saya dah jumpa lima pemenang yang dicari
      sorry ye. better luck next time

      Delete
  16. x sempat join :(
    lambat online...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...lain kali ye
      bukan rezeki aida ni

      Delete
  17. Hah! I tau! I tau!

    8 tahun ^_^

    Takpalah takda peluang nak dapat duit RM10. InsyaAllah tahun depan kita join. Tak pun tahun yang ke-10lah kita join. Manalah tahu kotnya dapat duit RM100. Dapat pi shopping kat Zalora.

    Happy 9th anniversary untuk next ulangtahun dec this year. Ucap siap-siap. Kalau ada segmen teka meneka, I yang menang tau. I dah ucap siap-siap ni. Takda main kipas satu rumah guna aircond dah ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang lah tau...jawapan dah bagi
      takde2...not qualified! p main jauh2 =)

      apa main chop2 takde maknanya wokey!
      asal nampak MD aje kang, memang reject terus
      haha...kejam betul
      tapi boleh settle lagi...kata bakal besan kan
      bagi i tiket pergi n balik paris dulu,
      confirm bagi 100 cash tanpa perlu jawab apa2 soklan pun..hehe

      Delete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...