Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM

10:33:00 pm Yana Yani 13 Comments

Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM
Klik banner untuk menyertai

Dah agak lama YY tak menyertai sebarang giveaway. Kali terakhir YY sertai adalah Ogos yang lalu. Semuanya gara-gara kecewa dengan beberapa penganjur yang pernah YY sertai sepertimana yang pernah diluahkan di sini. Tapi kali ini YY tertarik untuk menyertai giveaway anjuran blogger yang mendapat gelaran Sifu SEO. Siapa lagi kalau bukan saudara +Hasrul Hassan

YY mula mengenali Sifu SEO ini melalui entry-entry saudara +Bin Muhammad. Tapi masa tu tak begitu tertarik nak mendekati. Terasa macam segan sebab nama SIFU tu sendiri membawa maksud dan gambaran yang agak besar tentang empunya diri. Tapi kemudiannya YY disarankan oleh +Qaseh Vee untuk menghubungi beliau setelah YY post entry ini.

Sejak dari tu YY terus follow blog saudara +Hasrul Hassan. Kenapa? Sebab blog itu cukup lengkap dengan pelbagai tips dan panduan yang boleh digunakan dalam dunia blogger. Cakaplah apa sahaja mengenai blogger, hampir semua boleh diperolehi di blog tersebut. Tambahan pula saudara Hasrul Hassan sangat peramah dan cukup humble.

Dia sentiasa sedia membantu. YY sendiri sudah beberapa kali menghubungi beliau bertanyakan tentang blog, dan beliau sentiasa menjawab semampu boleh. Secara jujurnya YY cukup kagum dengan sikap beliau.

Panjang pula YY membebel pasal saudara Hasrul Hassan ni. Dapat pada manusia yang talkative, memang ginilah jadinya. Hehe! So pada sesiapa yang nak menyertai giveaway ini, sila klik pada banner di atas ye. Cepat tau. Giveaway ini hanya berjalan dalam tempoh yang singkat.

13 comments:

  1. All the best utk GA ni, YY :)

    ReplyDelete
  2. Betul tu yy...hh memang tak kedekut ilmu...pandai serba serbi...

    ReplyDelete
  3. gd luck..! singgah dr GA yg sama..
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    ReplyDelete
  4. Salam YY,, singgah sini dari GA yang sama..All the best & good luck ..
    http://www.akifimtiyaz.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    ReplyDelete
  5. Singgah bw kat sini (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

    ReplyDelete
  6. semoga beroleh kejayaan ye yana

    ReplyDelete
  7. Good lucklah, YY kalau GA ni masih lagi berterusan. Saya ni selalu dengar nama sifu yang satu ni tapi percayalah, rasanya belum pernah saya sampai ke blog beliau. Hebat tak blogger suam-suam kuku macam saya ni? Malas bebenar nak menimba ilmu SEO katanya!

    ReplyDelete
  8. Itu lah... Kita jer selalu segan dan takut dgn orang terkenal dan berilmu ni, tapi sebenarnya mereka sangat friendly.
    Belum kenal...maka tak cinta, dah kenal... terlebih mesra...haha!
    Good luck YY!

    ReplyDelete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...