Rania Turn's 1 GiveAway!

7:09:00 am Yana Yani 15 Comments

Rania Turn's 1 GiveAway!
Klik banner untuk maklumat lanjut

Syarat-syaratnya: 

1) Buat SATU entry yang bertajuk "Rania Turn's 1 GiveAway!". Letakkan sekali banner di atas dan backlink ke entry ini.

2) Tinggalkan link entry uols di ruangan komen ini nanti.

3) Senarai pemenang akan dicabut undi oleh saya sendiri.

4) Giveaway ini akan berlangsung dari 5.8.2015 hingga 15.8.2015 11:59 malam.

5) Senarai peserta akan diumumkan pada 16.8.2015.

6) Senarai pemenang akan diumumkan pada 18.8.2015.

7) keutamaan akan diberikan kepada follower blog QasehnyaRania.

-----------------------------------------

Update 19/08/2015: Bukan rezeki YY untuk segmen yang niTak apa. Better luck next time (^_^)

15 comments:

  1. semoga berjaya yana ... sis pun join juga ...

    ReplyDelete
  2. gud luck ya...

    psssttt thanks join segmen nak url blog #17. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2015/08/senarai-url-blog-17.html

    ReplyDelete
  3. Good luck Yana. Kalau sempat nak jugak join.

    ReplyDelete
  4. Good luck, YY! Sekejap aje si Rania ni dah nak masuk setahun!

    ReplyDelete
  5. good luck YY..hari ni last day kan

    ReplyDelete
  6. jln2 sini
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/08/rania-turns-1-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. Salam, singgah blogwalking dari GA yg sama..goodluck ye :)
    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/08/rania-turns-1-giveaway.html

    ReplyDelete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...