Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com

7:56:00 am Yana Yani 28 Comments


Sempena bulan Ogos, bulan kemerdekaan ini, Mia nak buat Giveaway Merdeka 2015 yang simple. Hadiahnya berupa 18 Fridge Magnet Ringgit Malaysia. Ole-ole dari Kelantan.


Tanggal 31 Ogos 1957. Merdeka!! Merdeka!!

Jom join giveaway ini... syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 31 Ogos 2015.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan akan diumumkan pada 3 September 2015.

nak join giveaway ini, sila klik pada banner..

-----------------------------------------

Update 04/09/2015: Bukan rezeki YY untuk segmen yang niTak apa. Better luck next time (^_^)

28 comments:

  1. Good luck Yana..
    Cuti-cuti ni join GA ok juga kan:)

    ReplyDelete
  2. Singgah Sni Jln2..Mimi Dari GA Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html#.VeLEJiWqqko

    Jemput Ke Blog Mimi Ya..Ehekk..

    Semoga Berjaya.

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya la kak ya...!!! Gila fm tu ,yg menang dpt 1 bungkus tu ke macam mana. Hahahs. Tamak . Selamat merdeka btw

    ReplyDelete
  4. salam singgah dari segmen yang sama...semoga berjaya....

    http://mardiahdiana.blogspot.in/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. good luck (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. Salam Perkenalan :)

    Atie singgah sini

    http://cintahawaa.blogspot.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. good luck kepada semua peserta! :)

    ReplyDelete
  8. Cik Mimie singgah dari GA yang sama.. gudluck :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    ReplyDelete
  9. Good luck. Tak sempat nak join.

    ReplyDelete
  10. Salam ziarah dari segmen yang sama:

    http://www.mariafirdz.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    Semoga berjaya... ☺

    ReplyDelete
  11. Salam Merdeka... Terima kasih kerana sudi join Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com

    Senarai peserta telah dikemaskini di http://www.mialiana.com/2015/09/senarai-peserta-giveaway-merdeka-2015.html

    Semoga berjaya (^_^)

    ReplyDelete
  12. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)
    GA 1st Year Blog Anniversary | aryshafayyadh (10sept)

    AidilAdha GA Dyana Hassan (15Sept)

    ReplyDelete
  13. ayu dtg dari GA yg sama.. singgah la ke blog ayu..ayu ada juga buat segmen..nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    ReplyDelete
  14. Dah diumumkan ke pemenangnya? YY menang tak?

    ReplyDelete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...