Giveaway Anak Merdeka 2015!

7:13:00 am Yana Yani 21 Comments

Giveaway Anak Merdeka 2015!
Klik banner untuk maklumat lanjut

Syarat-syarat penyertaan: 

  1. Blogger Malaysia 
  2. Follow Blog: Maria Firdz | Homemadesticker 
  3. Follow Google + : +Maria Firdz | +Firdzaus Mariah 
  4. Like page: Homemadesticker | Cetak Baju Ekspress 
  5. Buat satu entry bertajuk "Giveaway Anak Merdeka 2015!" 
  6. Copy BANNER di atas dan Backlink kan ke entry ini 
  7. Publish dan Tinggalkan URL Entry di kotak komen ENTRY INI

Hadiah yang ditawarkan:

  • 1 helai T-Shirt Cotton x 2 pemenang 
  • 1 button badge + 1 magnet fridge x 3 pemenang 
  • 1 custom sticker x 2 pemenang 
  • 1 puzzle x 1 pemenang 
  • 1 car stripe sticker x 2 pemenang 

10 pemenang bertuah dicari!!!

Tempoh Giveaway: 21 Ogos 2015 hingga 31 Ogos 2015 (8.00pm)

-----------------------------------------

Update 07/09/2015: Bukan rezeki YY untuk segmen yang niTak apa. Better luck next time (^_^)

21 comments:

  1. wah. lom sempat join ni YY.
    masih berada di luar kawasan :)

    ReplyDelete
  2. salam. blogwalking dari GA yg sama..goodluck ye :)

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/08/giveaway-anak-merdeka-2015.html

    ReplyDelete
  3. salam...jln2 blogwlking sni smbil follow blog blum sy follow :) good luck ya ..follower ke358 d sni :)
    http://ilovebunga89.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. All the best YY. Semoga menang sempena Hari Merdeka ni ^_^

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya dan mencapai matlamat...

    p/s: terima kasih di atas tanda ingatan yg telah selamat diterima. Sangat-sangat menghargainya. Semoga YY diberkati dan ukhwah berpanjangan

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat dah ye BM?
      kaish diterima. terima kasih kembali ye =)

      Delete
  6. selamat bersegmen dan semoga berjaya YY..

    ReplyDelete
  7. Alamak..hadiah syok la..nak join xdpt ..huhu..moga akak ada rezeki la ya...

    ReplyDelete
  8. Cik Mimie blogwalking dari segmen yang sama :) semoga berjaya :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2015/08/giveaway-anak-merdeka-2015.html

    ReplyDelete
  9. Salam...
    Terima kasih sudi luangkan masa sertai dan sokong Giveaway Anak Merdeka 2015.

    Senarai peserta telah dikeluarkan... Boleh semak nombor penyertaan di sini:

    http://www.mariafirdz.com/2015/09/senarai-peserta-giveaway-anak-merdeka.html

    Semoga berjaya... ☺

    ReplyDelete
  10. Tak sempat nak join jugak. Good luck YY.

    ReplyDelete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...