PROMOTE | GMBM 1st GIVEAWAY 2015 |

11:59:00 pm Yana Yani 29 Comments

Sticky post - Scroll ke bawah untuk entry terbaru

PROMOTE | GMBM 1st GIVEAWAY 2015 | Assalamualaikum !! Alhamdulillah dengan rasa rendah diri dan besar hati,kami dari Grup Mama Bloggers Malaysia [GMBM] ingin mempromosikan segmen sulung Belog Projek GMBM iaitu GMBM 1st GIVEAWAY 2015. Kami mengalu-alukan penyertaan rakan blogger seramai yang boleh.

GMBM 1st GIVEAWAY 2015 menawarkan pelbagai hadiah yang menarik dan lumayan untuk di menangi di taja khas oleh ahli GMBM sendiri bernilai lebih dari RM 500. Memang berbaloi menyertai segmen ini.  Syarat penyertaan yang kami buat untuk segmen ini juga adalah syarat rutin setiap segmen untuk blogger.

Detail segmen : GMBM 1st GIVEAWAY 2015
  • Mula: 10 Mei 2015 [12.30 tengah malam]
  • Tamat: 7 Jun 2015 [12.30 tengah malam]
  • Cadangan entri: coypaste dari entri segmen ATAU hasilkan entri kreatif sendiri
Nak JOIN? Klik Banner--------------.
.
.
.
.
.
V
http://grupmamabloggersmalaysia.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html


Segmen GMBM 1st GIVEAWAY 2015 di taja dan di perhebatkan oleh:-
Kathy,  Maria, YY, Yong, Myja, Sofu, Ida, Ann, Mieja,Fara, Sue, Fuza, Mamaniza, Hana, Aida, Mar, Khaty, Ayumie, Mila, Zana, Sally, Fiza

29 comments:

  1. Selamat BerGA, YY! moga dapat sambutan meriah!

    ReplyDelete
  2. saya pun join..^_^

    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  3. Salam...dah follow dan mari bersegmen sama-sama blogger lain.

    http://www.bloggertopstar.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  4. blog sis dah x blh follow blog lain doh . x tau nape . jadi , tak dpt lah nak join giveaway ...

    ReplyDelete
  5. Sape2 yg bloom join boleh ler memeriahkan lagi giveaway mama gojes nie ... Saya dah ...

    ReplyDelete
  6. Selamat berGA pada semua yang join dan all the best untuk YY juga!

    ReplyDelete
  7. Tawaran menarik.. gud luck ya :)
    Kumjung balas dari blog zazaabdullatif.blogspot.com & follow balik blog Yana :)

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen ye sis YY..

    ReplyDelete
  9. join jugak....

    jemput singgah

    http://macammacamproduk.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  10. Singgah jenjalan pagi. Semoga hari ini lebih baik dari hari semalam

    ReplyDelete
  11. Rajin YY join ya.. insyaAllah mana tahu ada rezeki ya.

    ReplyDelete
  12. all the best kepada yg join..segmen dah tamat

    ReplyDelete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...