Susu MOMMA Untuk Ibu Mengandung dan Menyusu

6:29:00 am Yana Yani 12 Comments

Susu MOMMA Untuk Ibu Mengandung dan Menyusu | Mari-mari sini dekat sini kakak, adik! Meh sini nak cerita pasal susu MOMMA hak yang tengah hangat kat pasaran sekarang ni. Apa? Korang tak pernah dengar? Pasal tak pernah dengarlah YY nak cerita ni. Susu MOMMA ni kalau korang nak tahu merupakan susu bernutrisi yang dapat membantu ibu mengandung atau ibu yang menyusu untuk kekal sihat dan cergas!

Susu MOMMA Untuk Ibu Mengandung dan Menyusu
Susu MOMMA Untuk Ibu Mengandung dan Menyusu

Susu MOMMA ni juga mampu membekalkan nutrisi yang lengkap buat anak dalam kandungan atau anak yang disusui. Hak yang paling best dengar, MOMMA mampu meningkatkan penghasilan susu ibu! Ia juga tak sama langsung dengan produk susu lain yang berada di pasaran. Pasal apa? Pasal MOMMA merupakan susu kesihatan dan kecantikan empat (4) dalam satu (1), dan ditambah dengan milk-booster yang PERTAMA seumpanya di Malaysia!

Apa kebenda empat (4) dalam satu (1) tu? Ia merangkumi empat (4) aspek kebaikan penting bagi setiap wanita yang bergelar ibu dalam hanya satu (1) produk :-

1. Cantik - MOMMA membantu menghalus, melicinkan dan mencantikkan kulit ibu dan bayi.

2. Sihat - MOMMA membantu memberi kesihatan yang baik dan merawat tekanan (stress).

3. Bertenaga - MOMMA membantu memberi tenaga tambahan buat ibu-ibu yang mengandung dan menyusukan yang mudah keletihan.

4. Bijak - MOMMA mengandungi EPA (eicosapentanoic acid) dan DHA (docosohexanoic acid) yang dapat membantu meningkatkan perkembangan otak bayi

Susu MOMMA diperbuat daripada Formulasi RAHSIA dan TERKINI daripada campuran 12 bahan SEMULAJADI. Ia termasuk bahan-bahan sunnah seperti zaitun, kismis, delima, buah tin, habatus sauda, susu kambing, kurma, madu dan safron yang berfungsi membekalkan nutrisi yang lengkap bagi memenuhi keperluan ibu dan bayi.

Susu MOMMA Untuk Ibu Mengandung dan Menyusu
Susu MOMMA diperbuat daripada campuran 12 bahan semulajadi

Gabungan bahan semulajadi yang digunakan dalam MOMMA telah TERBUKTI BERKESAN dapat membantu meningkatkan kuantiti dan menambah kepekatan susu ibu. Malahan kesan akan dirasai seawal tujuh (7) hari jika diamalkan secara berterusan!

Bab rasa memang tak dinafikan bahawa susu MOMMA sedap dengan rasa coklat yang lazat dan paling penting tidak berbau hamis. MOMMA juga disahkan Halal oleh JAKIM selain mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Bagi sesiapa yang mengalami masalah susu badan kurang, YY sarankan untuk mencuba susu MOMMA kerana ia mampu meningkatkan kuantiti susu ibu yang menyusu (milk-boaster) selain memekatkan susu ibu.

Susu MOMMA Untuk Ibu Mengandung dan Menyusu
Susu Momma untuk ibu mengandung dan menyusu

Harga susu MOMMA bagi setiap 450g adalah RM70 dan boleh diambil sebanyak 18 kali dengan lima (5) scoops pada setiap gelas. Anyway harga yang disebutkan tidak termasuk dengan kos penghantaran. Untuk membeli secara online, boleh layari http://shop.momma-nutrition.com atau melalui SMS/WhatsApp 'MOMMA' ke 012-4746962. Korang juga boleh membuat pembelian terus di kedai MOMMA yang beralamat di

No 6-25-3, Tingkat 2,
Jalan Medan Pusat Bandar 8A,
Bangi Sentral,
43650 Bandar Baru Bangi,
Selangor.

Bagi yang berminat untuk menjadi agen pula boleh SMS/WhatsApp 'AGEN MOMMA' ke 012-4746962. Boleh juga layari fan page rasmi milik MOMMA di https://www.facebook.com/momma.nutrition

More testimonies boleh di lihat di sini

12 comments:

  1. sis penah try ke susu ni.. klu bukan mama boleh minum x? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada yang kena makan sat lagi ni kang
      tapi nak minum pun tak ada masalah

      tetiba teringat masa keja kat satu company produk tenusu
      dia minum susu untuk budak, dia tanya kesan
      kita tanya kenapa minum, dia marah plak dia kata suka dialah dia nak minum
      dah tu kenapa pegi tanya kesan, konon nak bagi sel2 otak bersambung gamaknya =)

      Delete
  2. Replies
    1. menarik ye? kalau menarik, kena try tau kak =)

      Delete
    2. Hehehhehe.. Tapi ni susu utk preggy mama dan bf mama kan? Kathy dah lepas la sis.. Hehehhe.

      Delete
  3. Susu Momma ni bagus, ia bukan galakkan susu formula untuk bayi tapi GALAKKAN PENYUSUAN SUSU IBU .. jadi, memang bagus sangatlah.

    Ibu2 zaman sekarang kadang2 tak ada masa cukup nak cari makanan dan diet lengkap untuk hasilkan susu ibu yang banyak, selalu susu akan kering sebelum si bayi kenyang. Jadi, ambil susu ni boleh jadi milk booster untuk susu ibu.

    ReplyDelete
  4. bru tau susu ibu mgndung brand ni..

    ReplyDelete
  5. Hai, lain macam wartawan over topik hari ni? Agak-agak kalau tanya soalan 'panas' kena pelangkung tak, YY? Siap nak minta izin tu nak tanya soalan! Hahaha...

    Tak pernah dengarlah jenama ini. Baru lagi di pasaran ke apa? Tapi nak juga tanya.... kalau bukan ibu mengandung mahupun yang menyusukan anak, tak boleh minum ke apa? Kita pun nak 4-1 tu. Hahaha....

    Perisa coklat macam sedap jerk kalau menyamar beli ni orang tau tak eh....

    ReplyDelete
  6. canik bekas dia..macam bekas collagen :)

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum yana...akak tak pernah juga pasal susu ni,bagus ya susu ni

    ReplyDelete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...