Giveaway I AM Keychain by Hidayuayumie

10:44:00 am Yana Yani 12 Comments

Klik banner untuk maklumat lanjut

Syarat yang sangat mudah dan tak memaksa pon 

1. Follow blog hidayuayumie & Cik Mimie 

2. Like page & follow instagram MAMIZAFSTUFF 

3.Buat entry "Giveaway I AM Keychain by Hidayuayumie

4. Copy banner di atas dan backlink ke entry ini. 

5.Tinggalkan URL segmen pada ruang komen dan tulis I AM (nama) 

 Cth : I AM hidayuayumie 

Giveaway akan berakhir sehingga 30 APRIL 2015

-----------------------------------------

Update 07/05/2015: Bukan rezeki YY untuk segmen yang niTak apa. Better luck next time (^_^)

12 comments:

  1. All d best sis. Jemput join giveaway saya sis. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya ALLAH, terima kasih jemput ye =)

      Delete
  2. terima kasih kak yana sudi support GA ayu
    dah follow sini balik da
    gud luck tau

    ReplyDelete
  3. All the best, YY! Tadi saya masuk blog Diana tengok dia pun teruja masuk segmen bagai. Nasib baik masa komen tak tersilap komen letak nama YY kat blog Diana. Nampak macam saya jerk segmen ~_^

    ReplyDelete
  4. salam singgah dari GA sama . goodluck :)

    http://www.blogparihh.com/2015/04/giveaway-i-am-keychain-by-hidayuayumie.html

    ReplyDelete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...