DIANARASHID, Make Sure The Gift Is Mine!

10:07:00 am Yana Yani 8 Comments

Diana, hang make sure aku menang na. Kalau tak, tak mahu kawan! Hehe! Boleh gitu ye? Meluat Diana pun dengan statement ni.

Anyway pada sape nak join, meh lah memeriahkan giveaway ni ye (^_^)

Klik banner untuk maklumat lanjut

Senarai hadiah

Wang Tunai RM20 x 1 pemenang 

Kufi saiz A4 x 2 pemenang 

Tudung x 2 pemenang 

5 Shishedo mask x 1 pemenang 

Topup RM10 x 1 pemenang 

1 BB cream Seqy Beauty Natural Tone 
dan 1 Cleanser Seqy Beauty x 1 pemenang 

Produk Shaklee (chew-able vita c) x 1 pemenang 

Hijab pins by mommylin x 1 pemenang 

Novel (Kalau Sungguh Bagai Dikata) x 1 pemenang

Syarat:

1-Buat entry dengan tajuk bebas..lagi mengancam tajuk nya lagi best.. heheheh

2-Letak banner kat atas tu dalam entry awak. link kan ke entry GA ni.

3-Follow dan like semua penaja yang disenaraikan.

4-Tinggalkan link GA awak di kotak komen di entry.

Giveaway akan berlangsung selama 2 minggu sahaja bermula 14 sehingga 28 April 2015

-----------------------------------------

Update 07/05/2015: Bukan rezeki YY untuk segmen yang niTak apa. Better luck next time (^_^)

8 comments:

  1. Apa ni main ugut-ugut? Ini sudah lebih. Terus tak jadi nak join, sebab takut kalah. Hahaha.... Diana, peserta macam ni kena pangkah terus dari list. Berani dia ugut penganjur! Hahaha....

    Apa-apa pun tak sampai hati pulak kalau tak wish good luck. Yalah, namanya pun BESAN. Huhuhu....

    ReplyDelete
  2. All the best... good luck.. :)

    ReplyDelete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...