Mini Giveaway by Hani Rahman

7:17:00 am Yana Yani 14 Comments

Klik banner untuk maklumat lanjut

Syarat-syarat :- 



3. Buat entry, buh banner kat atas tu & backlink ke entry nie ... 

4. Tinggal kan link entry korang kat entry nie jer ... 

Hadiah :- 
Top up RM10 × 2 
Review blog/produk × 3

-----------------------------------------

Update 19/01/2015: Bukan rezeki YY untuk segmen yang niTak apa. Better luck next time (^_^)

14 comments:

  1. kalau rajin nanti kita terjah la GA tu yer... Apapun gud luck YY..

    ReplyDelete
  2. Hi ... Terima kasih kerana sudi menyertai Mini Giveaway by Hani Rahman ... Jom tengok senarai peserta plak, sambil sambil blog walking ... SENARAI PESERTA

    ReplyDelete
  3. All the best sista.
    mohon share topup kalau menang. =P

    ReplyDelete
  4. takpe la. bukan rezeki yg ni tp dpt voucher lazada pun lagi best. YY beli apa kat Lazada dgn voucher tu. Meh la cite skit.

    ReplyDelete
  5. Oh, tak dapat ya! Takpalah YY, dah tertulis bukan rezeki memanglah tak berjaya. Cuba lagi lain kali. Kumpul hadiah GA banyak-banyak ya ~_^

    ReplyDelete
  6. Xpe yana... Dont be sad.. Cuba lagi nnti k.. Bkn rezeki kali nie..:)

    ReplyDelete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...