FIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH

7:51:00 am Yana Yani 18 Comments

Klik banner untuk maklumat lanjut

Syarat-syaratnya mudah jer : 


:: Buat satu entry bertajuk FIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH 

:: Copy banner di atas dan backlinkkan ke entri ini. 

:: Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. 

:: Pemenang seramai 20 orang akan dipilih melalui Random.org. 

:: Giveaway ini akan berlangsung dari 5 Mac - 25 Mac 2015 (11.59 pm waktu Malaysia) 

:: Senarai Hadiah :: 
Shawl × 3 pemenang 
Purse comel × 2 pemenang 
Frame gambar × 2 pemenang 
Note book + pensel × 3 pemenang 
Keychain × 3 pemenang 
Fridge Magnet × 3 pemenang 
Sheseido Mask (3) × 2 pemenang 
Top up RM5 × 2 pemenang

------------------------------------

Update 21/04/2015: YY telah memenangi hadiah note book dan pensel yang comel! Alhamdulillah. Details mengenai pemenang boleh diperolehi di sini. Hadiah telah pun diterima (^_^)

18 comments:

  1. Semoga ada rezeki YY dalam GA ni.. kita ni teringin nak buat GA tapi takut sangat tak mampu nak bagi komitment.. takut tak mampu berlaku adil hahahaha...
    Jom Join >> CABARAN MENULIS ENTRI DENGAN TULISAN TANGAN

    ReplyDelete
  2. Salam kenal..singgal blogwalking kat sini ☺

    ReplyDelete
  3. dtg dri segmen yg sama. Done follow :-)

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    jom join segmen sy

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/03/redbellas-segmen-keep-calm-follow-me.html

    ReplyDelete
  4. All the best kak!
    Moga ada rezeki nanti.

    ReplyDelete
  5. Good luck YY. Daripada list hadiah ni, hadiah mana yg paling YY nak?

    ReplyDelete
  6. good luck ye ...tapi kalau pemilihan melalui RONDOM.org ni ikut luck lah ye

    ReplyDelete
  7. Good luck and all the best, YY. Semoga tuah tahun 2015 ni, sangkutlah hendaknya sekali lagi. Bolehlah buat satu rak kat rumah untuk hadiah menang GA ^_^

    ReplyDelete
  8. Gud luck YY...mak dah pencen hihi

    ReplyDelete
  9. Terima kasih sudi join giveaway ni. Semoga ada rezeki. Boleh semak senarai peserta DI SINI

    ReplyDelete
  10. jemput join segmen ira :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/04/segmen-kata-kata-semangat-dari-awak.html

    ReplyDelete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...