Segmen Mama Mencari Bloglist

7:02:00 am Yana Yani 15 Comments


Assalamualaikum

Mama akan memilih 20 blog secara random untuk mengisi senarai bloglist mama yang baru.

Syaratnya :

Follow blog Mama Niza.

Letakkan URL blog mama di bloglist anda.

Tamat : 10 Januari 2015

Senarai peserta akan diupdate pada 12 Januari 2015

Nota : Jom beri sokongan pada mama!

-----------------------------------------

Update 19/01/2015: Bukan rezeki YY untuk segmen yang ni. Tak apa. Better luck next time (^_^)

15 comments:

  1. semoga berjaya kak termasuk dlm BList.. :D

    ReplyDelete
  2. Ok nak join.. malam nanti repost.. Jalan pagi dulu

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen YY.
    Saya pun join

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen kak yana.
    Dah lama tak join segmen nihh

    ReplyDelete
  5. Terima kasih kerana sudi sertai segmen bloglist mama...
    senarai penuh akan diupdate nanti.
    Tunggukan pemenangnya ya!

    Happy Blogging !!

    ReplyDelete
  6. Dah pun diumumkan pemenang kan...

    ReplyDelete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...