Segmen Bloglist Februari - Jun by Cik Manis

9:19:00 am Yana Yani 24 Comments

Sila klik banner

Syarat - syaratnya semudah ABC aje ^__^ 

1) Follow blog Cik Manis 

2) Follow instagram tuan tanah kedaung ni * kalau tak nak pun tak pe 

3) Buat entri segmen ni 

4) Tinggalkan link blog di ruang komen

P/S - Memenuhi undangan dari Cik Manis (^_^)

-----------------------------------------

Update 19/01/2015: Bukan rezeki YY untuk segmen yang ni. Tak apa. Better luck next time (^_^)

24 comments:

  1. selamat bersegmen kak n moga sihat selalu.. :D

    ReplyDelete
  2. terima kasih sudi join segmen saya. nanti semak senarai peserta ye. :D

    ReplyDelete
  3. salam.. selamat bersegmen yer... gud luck

    ReplyDelete
  4. Salam singgah... selamat bersegmen yer... gud luck

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen ;)

    P/S : Jom meriahkan Segmen Bloglist Mac-April CN : http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/segmen-bloglist-mac-april-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  6. Singgah blogwalking dari segmen yang sama :)

    Jom singgah kembali :)
    http://www.azhafizah.com/2015/01/segmen-bloglist-februari-jun-by-cik-manis.html

    ReplyDelete
  7. Sebab segmen Nani ni lah kita dah merajuk tak nak join segmen selama setahun gitu *_* (Ni dah tentu kes tak terpilih dek en randomlah tu) *_*

    ReplyDelete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...