Giveaway 2014 Bersama MyStoryMory.com

7:33:00 am Yana Yani 26 Comments

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.


Giveaway 2014 blog www.mystorymory.com kini bermula!!!

Ada banyak hadiah-hadiah menarik untuk anda menangi :
Wang tunai RM50 x 1 pemenang
Wang tunai RM20 x 1 pemenang
SuperRich Puteri Vanilla x 1 pemenang
SlymRich BlueBerry Diet Fiber x 1 pemenang
Owl x 1 pemenang
Elegant Tumbler Fuschia Kiss Tupperware 250 ml x 2 pemenang
Scar Solution Body Bar (1 set) x 10 pemenang
Lulur Mandi Sumber Ayu Whitening Bunga x 1 pemenang
1 set of Balinese Body Scrub, Body Lotion & Starter Bubbly Foot Soak x 2 pemenang
Tambah nilai kredit RM10 x 2 pemenang
Wang tunai RM10 x 2 pemenang
1 pek Reevo Chocolate Malt (15 sachet) x 2 pemenang
1 pek Nasi Arab al-Bayt (Maqluba) x 1 pemenang
1 pek Nasi Arab al-Bayt (Mandy) x 1 pemenang
Charmantshawl (green petronas) x 1 pemenang
Charmantshawl (yellow mustard) x 1 pemenang
1 set Sabun Dobi x 1 pemenang
4 pcs senduk (A, B, C, D) x 4 pemenang

Syarat-syarat untuk menyertai giveaway ini :

1) Buat satu entry bertajuk "Giveaway 2014 Bersama MyStoryMory.com" dan copy banner di atas.

2) Follow Blog penganjur :
www.mystorymory.com
www.munirahmalek.com

3) Follow Blog penaja :
http://www.papaglamz.com/
http://wanrokiah.blogspot.com/
http://noorazzahyusof.blogspot.com/
http://dobif2.blogspot.com/
http://azatiesayang.blogspot.com/
http://eyzamiel.blogspot.com/

4) Follow Fanpage penaja :
https://www.facebook.com/ziedbeautehouse
https://www.facebook.com/KrafTanganKuazue
https://www.facebook.com/pages/Mistine-Mizs-Wann-Shopz/421535737899371
https://www.facebook.com/Baliratihbydwibellina
https://www.facebook.com/charmanthijab

5) Letakkan link entry anda DI SINI.

6) Jangan lupa letakkan link blog www.mystorymory.com di dalam bloglist anda supaya tidak terlepas apa-apa update terkini.

7) Tarikh-tarikh penting :
8 Januari 2015 jam 11.59 malam - tarikh tutup GA
14 Januari 2015 - Keputusan akan diumumkan 

Pemenang akan dipilih secara rawak oleh penganjur.

"JOIN THE GIVEAWAY AND HAVE FUN!"

------------------------------------

Update 19/01/2015: YY memenangi hadiah wang tunai RM50! Syukur Alhamdulillah. Details mengenai pememang boleh diperolehi di sini. Hadiah telah pun diterima (^_^)

26 comments:

  1. sya belum join..ahahah..rasa nak langgar pantang ja utk tak join ga yg banyak penganjur kena follow leceh betul.. goodluck ya kak..!

    ReplyDelete
  2. Ya Allah banyaknuer hadiah....!!!!!!
    Papaglamz nak join la nnt. Papaglamz singgaah n followfollow yana.

    www.papaglamz.com

    ReplyDelete
  3. hadiah menarik..mcm nk join..kena on laptop dulu lah

    ReplyDelete
  4. banyak hadiah menarik ... semoga berjaya .

    ReplyDelete
  5. banyak hadiah tuuu. good luck ye sis ;D

    ReplyDelete
  6. Best gilaa hadiahh

    Good luck kakk!

    ReplyDelete
  7. Hai YY,

    Terima kasih kerana menyertai Giveaway 2014 Bersama www.mystorymory.com

    Kami harap anda telah follow blog dan like fanpage penaja seperti yang telah dinyatakan dalam syarat giveaway.

    Kegagalan berbuat demikian, penyertaan anda serta-merta terbatal.

    Semoga berjaya!
    Terima kasih. :)

    ReplyDelete
  8. Moga-moga berjayalah hendaknya kali ni ya, YY :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum.. Dari GA yang sama http://mun-rah.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html .

    ReplyDelete
  10. All the best kak.
    moga murah rezeki. :)

    ReplyDelete
  11. assalam , singgah dari segmen sama :) http://www.blogparihh.com/2015/01/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yang sama..good luck!
    http://www.ibuhana.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html

    ReplyDelete
  13. akk menang hadiah utama...pegi tuntut cepat hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih beritahu MH =)
      appreciate sangat =)

      Delete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...