Simple GA: Vietnam Shawl

2:08:00 pm Yana Yani 19 Comments

Klik banner untuk maklumat lanjut
Syarat ringkas je..
- Follow blog aku.
- Kalau nak jadikan aku bloglist pun boleh.
- Tepek banner & back link kan ke entri ni.
- Tinggalkan URL entri kat comment box.
- Hadiah dipilih secara random.org
- Tamat bila-bila masa.. (Mungkin dalam masa 24jam)

----------------------------------------------

Daripada membiarkan blog ni sunyi sahaja, baik join giveaway Dr. Shikin ni. Hadiah tu yang buat YY tertarik. Manalah tahu kot dapat. Lagipun mood masih belum pulih sepenuhnya (^_^)

Sebenarnya based pada pengalaman dok join giveaway, tangan YY ni tak ada "ong". Hehe! Khurafat! Tak usah percaya. Cuba ajelah ye, manalah tahu kot ada rezeki.

Rasanya juga selepas dok participated beberapa GA dalam couple of months ni, ada banyak disadvantages dari advantages yang YY dapat rumuskan. Nanti YY buat entry pasal ni.

So tahun ni rasanya cukuplah GA atau segmen yang YY join. Nak bersara dah. Nak kembali ke pangkal jalan dan tujuan asal berblog (^_^)

Tapi tak akan berhenti jadi sponsor. Confirm! Siapa nak cari sponsor untuk GA atau segmen, boleh contact YY melalui pelbagai medium yang YY letakkan di bahagian side bar "About Me"

Till we meet again ye korang, Assalamualaikum (^_^)

 -------------------------------------------

Update 22/12/2014: Bukan rezeki YY untuk giveaway yang niTak apa. Better luck next time (^_^)

P/S - Jom sertai "Simple Giveaway by Licha" dan rebut hadiah wang tunai bernilai RM120 untuk enam orang pemenang dan lain-lain hadiah menarik! Cepat! Giveaway tamat pada 2 Januari 2015.


19 comments:

  1. Saya pun join jugak.. By da way, Assalamualaikum.. Salam pengenalan..

    http://syidamenulis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. tenkiu dear :) thanks sangat tau tolong promot ga kita

    ReplyDelete
  3. join banyak 2 mesti bertuah..kan??rasanya yana pun salah seorang pemenang GA blog saya..dah hubungi penaja ke belum??

    ReplyDelete
  4. Good luck,awat blog ni sunyi je ni? banyak kerja je YY?

    ReplyDelete
  5. Good luck yana. hehehe same la kite selalu tak ada ong bole join giveaway

    ReplyDelete
  6. Thanks for joining & all the best,sis YY.
    Really appreciate it.
    drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. semoga murah rezeki Yana Yani..:)

    ReplyDelete
  8. Good luck juga utk ga ini.. :)

    ReplyDelete
  9. Oh, tak berjaya juga dengan yang ini. Takpalah. Tadi pun dah baca banyak juga dapat souvenirs daripada rakan blogger yang lain. Tahun depan pulun habis-habisan sertai GA ni ya :)

    ReplyDelete
  10. Takde rezeki.
    takpe, insyaAllah ada rezeki lain nanti.
    Gian pula nak join segmen

    ReplyDelete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...