GIVEAWAY KUSARAH 2014

7:14:00 am Yana Yani 17 Comments

*klik banner untuk join

Syarat-syarat penyertaan;
  • Warganegara Malaysia
  • Seorang blogger sama ada lelaki atau perempuan
  • Patuhi semua syarat yang ditetapkan

Start : 25 November 2014
Deadline : 25 December 2014
Winner Announce : 27 December 2014 (My Birthday! Tick on your calendar :p)

PRIZES

Top Refferral; [ 1 Winner ]
  • Tribal Blouse
  • 2x Button Badge

Top Comment in your entry (more than 40 comment); [ 1 Winner ]
  • 2x Chiffon Shawl 

Random Winner; [ 5 Winner ]
  • 5x Mystery Gift
-------------------------------------------



Update 30/12/2014: Bukan rezeki YY untuk giveaway yang niTak apa. Better luck next time (^_^)

17 comments:

  1. Good luck YY...semoga berjaya...

    terima kasih sudi keteratak bunda dan memahami situasi dan mendoakan kesihatan bunda...terharu sangat.

    Walaupun dalam mood istirehat bunda beransur singgah dan komen rambang keblog2 kalian...
    terima kasih sangat..

    ReplyDelete
  2. All the best again, YY. Kalau menang jangan lupa hadiahkan kat saya shawl tu ya. Nak join malas. Hahaha...

    Eh, top comment in your entry tu apakah maksudnya? Haruskah saya tolong komen sampai cukup 40 comment utk YY menang? ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi, dia pula yang dok cop ye..hehe
      emm, saya pun kurang pasti
      tapi rasanya gitulah, dia dok check nanti kot =)

      Delete
  3. semoga ada rezeki.byk join ga.. pasti ada yg tersangkut nanti.aamiin

    ReplyDelete
  4. Yang ni lagi meriah nampaknya.. moga berjya

    ReplyDelete
  5. datang dr GA sama..good luck ya..! ;D

    http://ilhamdatangdarihati.blogspot.com/2014/12/giveaway-kusarah-2014.html

    ReplyDelete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...