GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA

7:06:00 am Yana Yani 19 Comments


Assalammualaikum wbt...

Selamat datang aku ucapkan kepada rakan-rakan blogger yang sudi singgah ke blog aku ni. Bagi menghargai rakan blogger sekalian, dengan rasa gumbiranya aku ingin menganjurkan giveaway khas julung-julung kalinya untuk rakan-rakan blogger yang sudi join....hehhehehe...macam mana nak join??? Senang jerrrr...

1. Rakan-rakan blogger yang nak join boleh follow blog aku...tapi kalau tak nak follow pon tak pe...tiada paksaan...hihihihihihi...

2. Kena follow penaja??? tak yah...coz aku laa penaja nyeee...hahahhaha

3. Sila copy banner di atas, buat tajuk entry "GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA" dan tempek jer kat blog korang ...dan jangan lupa backlink kat entry ni yeerr...

4. Jangan lupa tempek jugak link entry korang tu kat entry ni...entry ni jer tauuu......hihihihii

5. Haaaaa...tu jer yang korang perlu buat..senang jer kannn...

6. Giveaway ni tamat pada jam 10 malam 19 Disember 2014....pemenang akan dipilih secara rawak menggunakan RANDOM.ORG ..Senarai Pemenang akan diumumkan pada 25 Disember 2014. 



Hadiahnyeeeee tersangat laa simple....

2 x Naskah buku (seperti dalam gambar di bawah) + RM10 (cash@topup)

1 naskah buku (worth $29.95 U.S) + RM10 (cash@topup)
 
1 naskah buku (worth $29.95 U.S) + RM10 (cash@topup) 
dan....

6 X RM10 (cash@topup) 

Ok tak hadiah tu...so pe tunggu lagi jom ajak kengkawan join GA ni yeerr...semoga berjaya untuk u all yerrr...(^_^)

-----------------------------------------

Update 26/12/2014: Bukan rezeki YY untuk giveaway yang niTak apa. Better luck next time (^_^)

19 comments:

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...