SEGMEN 'SAYA NAK TEMPLATE BLOGLIST'

7:25:00 am Yana Yani 36 Comments

~ ✿*゚ Assalamualaikum, Salam 2014 ✿*゚ ~
 
http://kathyrbain.blogspot.com/2014/11/segmen-saya-nak-template-bloglist.html
 
SEGMEN 'SAYA NAK TEMPLATE BLOGLIST' | Setelah sekian lama tanpa sebarang segmen akhirnya kathyrbain.blogspot.com ingin mengajak rakan blogger semua agar join segmen kathy ini yang menawarkan dua hadiah berupa Template Bloglist dan satu hadiah misteri.

Syarat untuk menyertai segmen ini:-
  • terbuka kepada semua blogger.
  • letakkan banner ini dalam entri dan buat tajuk SEGMEN 'SAYA NAK TEMPLATE BLOGLIST'.
  • wajib Follow belog Coretan Hati Kathy dan belog Kathy Rbain Diari Resipi
  • sila lengkapkan slogan "Saya nak Template Bloglist By Kathyrbain.blogspot.com kerana saya tak tahu camne nak adjust coding! Dapat orang buatkan memang masyuk! (tidak melebihi 20 patah perkataan) - wajib di lakukan oleh semua peserta untuk melayakkan diri dalam segmen ini.
  • hantar penyertaan sebelum atau pada 30 November 2014 di ruangan komen entri ini sahaja.
  • tarikh tutup penyertaan pada 30 November 2014 jam 11.30 tengah malam dan keputusan hanya akan di umumkan setelah 3 Disember 2014 (setelah owner segmen balik bercuti dari Tawau, Sabah).
Hadiah yang di tawarkan:-
  • 2 Template Bloglist untuk 2 pemenang dengan slogan paling kreatif.
  • hadiah misteri ole² dari Sabah untuk seorang Top Referral segmen.
SELAMAT BERSEGMEN ^_*

-------------------------------------------

Update 22/12/2014: Bukan rezeki YY untuk giveaway yang niTak apa. Better luck next time (^_^)

36 comments:

  1. Hehe..tq sis atas jawapan tu..tqvm sudi join segmen kathy ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ye,jangan lupa letak link entri sis ni kat kotak komen entri segmen kathy ye?

      Delete
    2. sebab masa dia panjang, tu yang boleh join
      kalau idak tak sempat =)

      Delete
  2. salam kenal dan salam berhujung minggu... selamat berjaya dengan templete bloglist... rasa macam blogspot memang dah ada kan bloglist nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. alam kenal saudara najib
      saya tak tahulah bab tu...hehe

      Delete
  3. Salam hujung minggu...selamat bersegmen YY...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya reply ni dah tengah minggu bunda =)
      apapun terima kasih bunda

      Delete
  4. All the best and selamat bersegmen, YY!

    ReplyDelete
  5. salam
    singgah sini dr segmen yg sama.. selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  6. menarik
    selamat bersegmen
    ppssyt : yy, kuih cincin tu bg saya sedap. sbb ranggup pastu x manis
    ada setengah tu keras. mcm msa nk beli hari tu byk kiosk yg jual dr sabah.tp blh rasa dlu so, bolehla pilih.saya dh biasa mkn itu yg blh tahu. hihi

    ReplyDelete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...