Mini Lucky Draw Blog XDramaQueen

7:23:00 am Yana Yani 40 Comments

Syarat-syarat penyertaan
  1. Terbuka kepada follower blog XDramanQueen sahaja
  2. Like page sponsor "Kedai Gadis Comel" di Facebook
  3. Copy paste banner dan buat entry tentang lucky draw ini
  4. Letak entry anda di ruang komen
Pemenang akan dipilih melalui random.org. Nombor bertuah akan memenangi:

Hadiah pertama:
Baucer tunai RM50 rawatan Nu'della Malaysian Holistic Spa

Hadiah kedua:
Rantai Lovisa J. Crew Bubble

Hadiah ketiga:
Set kosmetik mini Avon Simply Pretty (gincu dan eyeliner)

Hadiah saguhati:
Losyen pelembab Vaseline Total Moisture 25ml

Tarikh tutup: 30 November 2014

-------------------------------------------

Update 22/12/2014: Bukan rezeki YY untuk giveaway yang ni. Tak apa. Better luck next time (^_^)

40 comments:

  1. menarik ni..saya nak join jugak la jap lagi..:)
    good luck Yana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. join jangan tak join diana
      terima kasih ye

      Delete
  2. Good luck YY.. meriah nampaknya GA dan segmen kebelakangan ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih AN
      saya join ni pun semata-mata nak mengisi slot
      hujung minggu je =)

      Delete
  3. All the best. Mudah2an ada rezeki :)

    ReplyDelete
  4. Semoga kak Yana menang.. Aaminn ^_^

    ReplyDelete
  5. Good luck, YY! Menarik tu hadiah pertama ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tak tengok hadiah pun
      main join je =)

      Delete
  6. wow..byk nye hadiah...good luck YY

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih JM
      insya ALLAH kalau ada rezeki

      Delete
  7. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

    Birthdays GA by Yana Pink Blosson (30 Nov)
    Mini Lucky Draw GA Xdramaqueen (30Nov)
    GA Kamamimi(23nov)

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumsalam cik adda
      terima kasih menjemput, insya ALLAH nanti saya join

      Delete
  8. goodluck . singgah sini dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2014/11/mini-lucky-draw-blog-xdramaqueen.html

    ReplyDelete
  9. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...