Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom

7:13:00 am Yana Yani 16 Comments

Assalamualaikum w.b.t.


Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom secara rasminya dilancarkan hari ni. Giveaway ini adalah bersempena dengan sambutan hari lahir Yana pada 17 November ni. Alhamdulillah, masih berpeluang untuk menyambut hari lahir pada tahun ni...Insyaallah. 

Giveaway ini akan berlangsung sepanjang bulan November sahaja iaitu pada 1 November 2014 (12.01 am) hingga 30 November 2014 (11.59 pm). Jadi semua bloggerista yang cantik, manis, kachak dan hensem...Yana sukacita menjemput korang untuk join GA ni yer. Bagi menghargai penaja-penaja yang baik hati untuk menaja hadiah-hadiah GA ni, so...korang kena lah ikut syarat di bawah yer :-
Image from amysidek.blogspot.com
HAPPY BELATED BIRTHDAY buat Yana Afi Mohamed! Akak Yana doakan semoga Yana panjang umur, dimurahkan rezeki, berbahagia bersama keluarga dan juga insan tersayang dan yang paling penting sekali, sentiasa berada di dalam rahmat ALLAH SWT (^_^)

SENARAI HADIAH :

Mystery Gift x 1 Top Referral [Yana Afi]
Blog Review x 2 dan Bloglist x 3 [Syira Lokman]
Kain Telekung Sulam x 1 [Hasrul Hassan]
1 Mineral Eye Colour Mary Kay + 1 Free Facial dan 1 Lip Applicator Mary Kay + 1 Free Facial
[Sofuriah Hashim]
Topup RM5 x 2 [Syahira Nadia]
Topup RM5 x 1 [Izwani Eliyana]
Barangan Kosmetik x 1 [Love Lissa]
Shawl x 1 [Amy Shah]
Blog Review & Bloglist x 3 [Wadhihah Hadi]
Novel + Autograf Penulis Eksklusif x 2 [Anies] 

Nak join? Klik Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom.
Good Luck!!!

-------------------------------------------

Update 22/12/2014: Bukan rezeki YY untuk giveaway yang niTak apa. Better luck next time (^_^)

16 comments:

  1. Menarik hadiahnya..good luck ye

    ReplyDelete
  2. Haha.. ada peluang ni..nama dah sama kat situ. Yana kepada yana juga..

    ReplyDelete
  3. Once again, all the best, YY! Orang rajin ni ada untungnya ^_^

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen dan semoga bertuah

    ReplyDelete
  5. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

    Birthdays GA by Yana Pink Blosson (30 Nov)
    GA KuSarah 2014(25Dec)
    GA Kamamimi(23nov)
    GA KuSarah 2014(25Dec)

    ReplyDelete
  6. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  7. bila bersegmen mcm ni..boleh tambah lebih kenalan kan..

    ReplyDelete
  8. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-by-yana-pink-blossom.html

    ReplyDelete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...