1st GIVEAWAY ~ Sayang Anak ~ by MamaMuiz

7:13:00 am Yana Yani 11 Comments


Menyertai giveaway ini sebagai memenuhi jemputan +huda azmi. Sempat lagi nak join sebab tarikh tutup dia tengah malam nanti (^_^)


Sape nak join bolehlah klik banner di atas ye.

YY ni pun baru recently cuba participated dalam sebarang segmen atau giveaway sebagai tanda sokongan kepada rakan blogger yang lain.

Anyway kepada rakan blogger yang lain kalau ada giveaway, bolehlah jemput YY ye. Tapi YY hanya boleh menyertai sebarang giveaway pada hari Sabtu dan Ahad sahaja. 

Hari lain dah reserved untuk entry lain. 

Apapun buat +huda azmi, terima kasih kerana menjemput. Salam hujung minggu buat korang yang membaca entry ni (^_^)

-------------------------------------------

Update 22/12/2014: Bukan rezeki YY untuk giveaway yang niTak apa. Better luck next time (^_^)

11 comments:

  1. Selamat bersegmen and good luck, YY! Rajin jugalah walaupun hujung minggu je allocationnya. Saya ni memanglah tak berapa rajin sebab nak suruh like itu, ini semua pun takda. Kalau ada maybe rajin juga kot :)

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen dan semoga bertuah! :)

    ReplyDelete
  3. akak pun join jugak give away ni dulu...hehehe org menjemput perlu la tunaikan,lgpun akak mmg jarang join contest dan give away ni

    ReplyDelete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...