First Time Join Giveaway Contest (^_^)

12:09:00 pm Yana Yani 28 Comments

Beberapa menjak ni aku agak stress dengan kerja dekat office. Biul kepala otak, tapi masih lagi gatal tangan nak klik button log in blog ni. Hehe!

Nampak aje dashborad, aku diberitakan yang aku kena tag!

Terkejut sangat daku sebab kena tag untuk giveaway oleh dua jelitawan, Suria LekatLekit Gurl dan juga Mummydearie. Ni ayat lebih kurang bodek diorang. Hehe!

Kot tak menang pun diorang leh belanja aku makan nasi Arab. Hehe! So bagi menyempurnakan titah perintah oleh dua jelitawan tadi, maka dengan ini aku mengistiharkan...Eh cop!
Dah macam pengumuman raya pula dah! Hehe! Dak, nak bagitau bahawa ini adalah giveaway pertama yang aku joinYeah! Sila tepuk tangan! Hehe!

Dengan menyertai benda ni, bolehlah kot hilangkan stress level yang agak tinggi ni. Kalau tak hilang juga, aku nak suruh besan to be belanja nasi Arab. Buat muka comel ni besan to be (^_^)

Alamak, panjang merapu dah aku ni. Disqualified pula kang! Suruh join giveaway, membebel sikit punya panjang! Hehe

Anyway, giveaway ni dianjurkan oleh Musfirah Ahmad yang juga pertama kali menganjurkan giveaway. Seorang newbies berdasarkan blog archive dia (^_^)

http://twosevenzerosixzeronine.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html
Sila klik banner ye untuk join

Syarat penyertaan adalah:
  1. Follow blog dia http://twosevenzerosixzeronine.blogspot.com/ - Done
  2. Buat entry pasal giveaway - Ye, tengah taip sepantas yang bolehlah ni
  3. Tag empat orang blogger - Kena tag juga ye? Jab pikir sape yang harus kena
  4. Berikan link entry kepada pengajur - Jab lagi akan diusahakan.
Mereka yang aku tag dan berkemungkinan memenangi hadiah seutas rantai atau sebuah buku yang comel adalah:
Aku rasa itu ajelah kot. Cam tak beradap pula dok sambung membebel lagi. Hehe! All the best untuk semua yang menyertai ye.

Dah aku nak pergi sambung stress balik ni. Take care korang ye.

28 comments:

  1. Ish, cepatnya buat announcement! Kan anak-anak kita belum berkenalan lagi. Aisy cakap apa? Suka tak? Suka tak?

    Huahahaha....

    Pembetulan, kalau menang sila hantar rantai dan buku itu ke alamat MD. Kalau kalah, tengoklah saya check dulu bank book, cukup tak nak belanja nasi arab. Bukan apa takut habis pulak duit hantaran 1 juta tu....Hahaha....

    Oh, tengah stress meremang rupanya! Napa ek kita tak stress pun kat office nih? Nasib baik dpt boss semua pun macam the three stooges. Ooppss...termengumpat pulak! I tarik balik itu statement!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala, tak apalah kan buat announcement awal-awal
      aisyah tak cakap apapun, mama dia aje over terlampau...hehe

      eh helo, kita yang menang, kita ler yang dapat
      awat pula nak kena share!
      alahai nasi arab mana sampai juta2, lainlah kalau nak beli restoran dia
      sekali dengan staff, memang ler kot
      tapi ok juga tu, hadiah hantaran katanya...hehe

      nak kena buat coding html yang haram tak tahu
      tapi terpaksa buat, tu yang stress tahap gaban!

      Delete
  2. hehehe..akhirnya..pecah tradisi..hehehe..oh,diri ku ini di tag rupanya? inshaAllah..akan join juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? pecah tradisi selama dua tahun jadi blogger! wahaha
      yes, mesti kena punya
      antara nama terawal yang pasti saya tag! =)

      Delete
  3. Good luck n all the best
    singgah n follow dr segmen yang sama
    http://khatyaiman.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Gud luck YY.....okje pun kena tag jugak ngan jelitawan MD tu....lama dah tk join GA ni sebenarnya....sebabnya malas...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...mekasih OKje
      kan OKje, sengaja dia penaya kita gamak nyer
      ish, terngumpat pula =)

      Delete
  5. okok roger... insyaallah akan meneruskan kesinambungan GA itew... huhu... tq sis 4 tagging me... ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...mekacih untuk idah juga ye =)

      Delete
  6. good luck..panajng lebar betul mukadimah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...tulah pasal
      kalau dapat manusia yang suka membebel cam saya ni

      Delete
  7. singgah dari segmen sama.. gudluck! jemput singgah
    - http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html
    - http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/simple-segmen-by-ainim-rashihah.html
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/giveaway-contest-by-twosevenzerosixzero.html

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. winner dah announce, bukan rezeki =)

      Delete
  9. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete

PERHATIAN:

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan. Setiap komen yang ditinggalkan adalah pandangan peribadi anda sebagai pembaca dan tidak menggambarkan pendirian penulis.

Penulis mempunyai HAK untuk tidak menyiarkan sebarang komen yang berunsur PENGIKLANAN, RACISM, LUCAH atau yang sewaktu dengannya.

Dengan membaca dan meninggalkan komen, penulis menganggap anda sudah MEMAHAMI kesemua yang tercatat di dalam PENAFIAN

Untuk sebarang cadangan atau pertanyaan, klik HUBUNGI SAYA

✿ Yana Yani ✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...